Pre Game Ένα Αθηαίνου-Εθνικός Λατσιών

38173_141517489210107_1845145_a[1]     Vs  viewer

Με εκτός έδρας παιχνίδι στην Αθηαίνου θα κλείσει η ομάδα μας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Απέναντί μας η πάντα υπολογίσιμη ομάδα της Αθηαίνου η οποία παρόλη την κακή της φετινή παρουσία είναι ικανή για όλα τα αποτελέσματα ειδικά στην Αθηαίνου. Πρόκειται λοιπόν για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας η οποία εάν θέλει να φύγει νικήτρια από την Αθηαίνου πρέπει να αλλάξει την εικόνα που είχε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Αμέκ. Πέραν όμως αυτού θα πρέπει να νικήσουμε και τις πολλές απουσίες που θα έχουμε αφού Άλεξ Πολυβίου , Δημήτρης Χατζηψάλτης, Χρίστος Ζήνωνος και Δημήτρης Δημητριάδης θα είναι εκτός για το παιχνίδι της Παρασκευής. 

Η ομάδα μας έκλεισε χθες με προπόνηση την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Το τεχνικό δίδυμο μίλησε στους φουτσαλιστές για το τελευταίο παιχνίδι ζητώντας και τη δική τους γνώμη για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζουν στην απόδοσή τους. Τονίστηκαν σε αυτούς οι δυσκολίες του αγώνα της Παρασκευής και έγινε δουλειά σε διάφορους τομείς στους οποίους η ομάδα υστερεί.

Σύμφωνα με τον προπονητή Στυλιανού «Η εικόνα της ομάδα μας την τελευταία αγωνιστική ήταν απογοητευτική. Έχουμε δυσκολία στο σκοράρισμα και αυτό μας στοιχίζει πολύ. Δουλεύουμε σε αυτό. Όσο αφορά το παιχνίδι με την Αθηαίνου για εμάς είναι ένα παιχνίδι το οποίο κρύβει πολλές παγίδες. Η ομάδα της Αθηαίνου είναι πάντα ισχυρή στην Αθηαίνου και αυτό το γνωρίζουμε καλά. Θέλουμε όμως να κερδίσουμε και να κλείσουμε με νίκη μία πολύ μεγάλη χρονιά για εμάς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την Παρασκευή.

Στα πολύ ευχάριστα η επιστροφή του Ανδρέα Μουττωτού στην ενεργό δράση. Ίσως να είναι στην αποστολή την Παρασκευή έτσι ώστε να καλύψει το κενό του Ζήνωνος.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα της Αθηαίνου την Παρακσευή και θα ξεκινήσει στις 8 και 30 μ.μ.

 

*Προϊστορία υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού πριν από δύο χρόνια για το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας έγιναν τέσσερα παιχνίδια. Απόλυτη ισορροπία αφού οι δύο ομάδες μετράνε από δύο νίκες.

 

*Αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα για πρώτη φορά θα βρεθεί στην φουτσαλική του πορεία ο Μάριος Χειμώνας. Θα είναι περίεργη βραδιά για αυτόν, αλλά έχει τη δύναμη να το αντιμετωπίσει.     

  

 

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑