ΛΑΤΣΙΑΛΙ ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ!

Καλεσμένος της στήλης αυτή την εβδομάδα είναι ο Μάριος Μιχαήλ. Ο Μάριος είναι στην ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο πρωτοστατώντας στην αντεπίθεση που κάναμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Φέτος ηγείται της προσπάθειας για επιστροφή στην Β΄ κατηγορία αφού έχει πετύχει 9 τέρματα και έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μ Α Ρ Ι Ο Σ   Μ Ι Χ Α Η Λ

1)     Μάριε, πέντε νίκες και μία ισοπαλία μέχρι τώρα για την ομάδα μας. Πώς βλέπεις την ομάδα μέχρι τώρα;

Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικό  επίπεδο για την εποχή που βρισκόμαστε. Όλοι οι παίκτες δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή μας.

2)     Γνώριζες την περσινή ομάδα και είδες και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας την ομάδα που κτίζεται φέτος και το πώς αγωνίζεται σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια. Τι περιμένεις από τη φετινή ομάδα;

Η ομάδα φέτος δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Διαφέρει τόσο σε ποιότητα όσο και σε σοβαρότητα και ένα νέο στοιχείο που διακρίνω φέτος  είναι η ομαδικότητα.

3)     Είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 τέρματα. Μέχρι πού θα γράψει το κοντέρ;

Προς το παρόν η τύχη είναι μαζί μου, ωστόσο σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ ανεξαρτήτως με το ποιος θα σκοράρει.

4)     Ο κόσμος του Εθνικού την περσινή περίοδο απουσίαζε πανηγυρικά από το γήπεδο. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό; Τι μήνυμα θέλεις να τους μεταφέρεις;

Ο κόσμος του Εθνικού δεν τυγχάνει της κατάλληλης ενημέρωσης για την ύπαρξη της ομάδας μας. Ίσως και για το άθλημα του φούτσαλ γενικότερα. Σίγουρα όμως αν αποφασίσουν να έρθουν κοντά στην ομάδα θα μας βοηθήσουν πολύ στον ψυχολογικό τομέα και παράλληλα θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους.

5)     Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ως φουτσαλιστή;

Οι στόχοι που θέτω σε όποια ομάδα και να βρίσκομαι είναι να βοηθώ την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της. Φέτος δεν είναι άλλοι από την άνοδο της ομάδας στην Β΄ κατηγορία.

6)     Ποιες ομάδες σου άρεσαν μέχρι τώρα και ποιες θεωρείς ότι θα κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Β΄ κατηγορία;

Οι ομάδες που ξεχώρισαν κατά την γνώμη μου είναι η Ανόρθωση και ο Αετός Γαλάτας. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα μαζί με αυτές τις δυο ομάδες και η ομάδα που θα είναι πιο σταθερή θα το κερδίσει.

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑