Παιχνίδι κομβικής σημασίας το αποψινό!

 

14700745_687897684720820_1787975004375580237_o

Ως ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα μας κρίνεται το αποψινό (Σωτήρης Μέσσιος, 19.00, Cytavision 7) κόντρα στην Α.Ε.Κ Λάρνακας, αφού ένα καλό αποτέλεσμα μας δίνει τη δυνατότητα να κρατηθούμε κοντά στις ομάδες που παλεύουν για την πέμπτη θέση και παράλληλα να δείξουμε ότι είμαστε μία ισχυρή ομάδα η οποία μπορέι να κοντράρει ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ.

Σίγουρα το έργο μας δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού απέναντί μας έχουμε μία ομάδα με πολύ ποιότητα και η οποία διαθέτει έμπειρους κύπριους και ξένους φουτσαλιστές αλλά και ένα ικανότατο προπονητή. Όμως στο γήπεδό μας και όταν είμαστε στη μέρα μας μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Εξάλλου το δείξαμε σε κάποια παιχνίδια φέτος και ευελπιστούμε να το κάνουμε και απόψε. Θέλουμε πολύ να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον Εθνικό. Ας μην ξεχνάμε ότι και στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Α.Ε.Κ. χάσαμε στις λεπτομέρειες.Συνεπώς με συγκέντρωση και πάθος μπορούμε απόψε για το καλύτερο.

Ο κόουτς και οι φουτσαλιστές μας είναι έτοιμοι για το παιχνίδι και πέραν του προβλήματος του Αγγελή η ομάδα δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Θέλουμε επιτέλους τον κόσμο του Εθνικού και τους δημότες των Λατσιών να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας και τους αθλητές της. Διερωτούμαστε πολλές φορές τι άλλο πρέπει να κάνει αυτη η ομάδα για να έρθουν να τη στηρίξουν. Ο Εθνικός Λατσιών αγωνίζεται κάθε εβδομάδα με μεγάλες ομάδες του κυπριακού αθλητισμού και αυτό από μόνο του τιμά τον Εθνικό και τον Δήμο μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ελάτε να στηρίξετε την ομάδα του Δήμου και τους αθλητές μας!    

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: