Ιστορική πρόκριση στον τελικό!

 

u17

Ιστορική πρόκριση στον τελικό κυπέλλου πέτυχαν το Σάββατο οι μικροί Εθνικάριοι οι οποίοι κατέλαβαν την αντίσταση της Απελευθέρωσης Λακατάμειας με 3-1. Πρόκειται για μία νέα χρυσή σελίδα στην σύντομη ιστορία του τμήματος Futsal του Σωματείου μας και ταυτόχρονα μας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα ακόμα τρόπαιο.

Ήταν μία πρόκριση η οποία σε γενικές γραμμές ήρθε εύκολα. Η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα έδειξε την ανωτερότητά της ως ομάδα στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν χάνεται αυτό το ραντεβού με την ιστορία. Με πολύ καλό Futsal αλλά χωρίς καλά τελειώματα καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια με το στενό 2-1. Στην επανάληψη πετύχαμε ακόμα ένα γρήγορο τέρμα βάζοντας γερές βάσεις για τη πρόκριση. Ο μεγάλος πόθος για το αποτέλεσμα έφερε κάποιο άγχος στην ομάδα το τελευταίο δεκάλεπτο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος.

Οι κόποι και οι θυσίες των παιδιών και του προπονητή μας καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έφεραν αποτέλεσμα. Ο Εθνικός Λατσιών Futsal το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου στις 5 μ.μ στο Ελευθερία θα δώσει τη μάχη κόντρα στην Ομόνοια για την κατάκτηση του κυπέλλου. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας μας για αυτή την μεγάλη επιτυχία. Καλούμε τον κόσμο του Εθνικού και τους Λατσιώτες να έρθουν να στηρίξουν τα παιδιά μας στην προσπάθειά τους. Το αξίζουν!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s