Ψυχάρες μέσα στην Σωτήρα και ένα βήμα πριν τον τελικό!

ffff

Ένας εκπληκτικός Εθνικός Λατσιών πήρε το διπλό μέσα στη Σωτήρα με 4-3 και παράλληλα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου U17. Οι μικροί μας Εθνικάριοι εκαναν από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα αυτά που ξέρουν καλά να κάνουν και υπό τις οδηγίες του κόουτς Πιερή κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι φέρνοντας την πρόκριση στα Λατσιά. 

Οι λεβέντες μας μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και παίζοντας ολοκληρωτικό φούτσαλ σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο κατάφεραν να δείξουν ποιος θα ήταν το αφεντικό της πρόκρισης. Έτρεξαν πολύ στο παρκέ, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 1-3. Στην επανάληψη συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο πετυχαίνοντας και τέταρτο τέρμα. Η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε μειώνοντας σε 4-3. Οι φουτσαλιστές μας όμως ήξεραν τι ήθελαν και κράτησαν τη νίκη=πρόκριση μέχρι το τέλος. 

 Συγχαίρουμε τους φουτσαλιστές μας και τον προπονητή τους για την μάγκικη πρόκριση η οποία μας δίνει αυξημένες πιθανότητες να πάμε στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στο Σωτήρης Μέσσιος για να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό και παράλληλα να γράψουμε ιστορία.

Το είπαμε παλαιότερα, θα το πούμε ξανά και δεν θα κουραστούμε να το λέμε. Αυτά τα παιδιά είναι τα καμάρια του τμήματος και πάνω σε αυτούς θα κτίσουμε τον Εθνικό του μέλλοντος.  

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s