Και όμως πιστέυουμε πολύ σε αυτά τα παιδιά και σε αυτήν την ομάδα!

14706855_683075061869749_8200702343913331959_o

Πολλές φορές λέγεται ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Αυτό ίσχυσε και ψες στον αγώνα τις ομάδας μας στη Σωτήρα κόντρα στην ομάδα του Δημητράκη Χριστοδούλου. Η ομάδα μας προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα χωρίς όμως στο τέλος να καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι αφού η αστοχία και η ατυχία έφεραν την ήττα με 7-4.

Με αυτό το παιχνίδι η ομάδα μας μένει και μαθηματικά εκτός οκτάδας, αφού στον τελευταίο εντός αγώνα κόντρα στον Α.Π.Ο.Ε.Λ δεν έχουμε σε κάτι να ελπίζουμε παρά μόνο να προσπαθήσουμε για μία καλή εμφάνιση. Παρόλα αυτά το έχουμε πει πολλές φορές φέτος. Αυτή η ομάδα δεν είναι πυροτέχνημα στον χώρο του φούτσαλ.  Προσπαθεί να κτίσει κάτι πολύ καλό δίνοντας σημασία σε κάποια θέματα τα οποία θα μας καταστήσουν στο μέλλον πολύ πιο ανταγωνιστικούς.

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την προσπάθεια των παιδιών και του προπονητή μας.  Αγωνίζονται κάτω από μεγάλη ανισορροπία σε σχέση με τις πλείστες ομάδες, αφού τα μπάτζετ είναι δυσανάλογα προκαλώντας ζαλάδα σε όποιον μπει στη διαδικασία να κάνει συγκρίσεις. Όμως το ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια βλέποντας όλες τις ομάδες στα μάτια αυτό λέει πολλά για τη δουλειά που γίνεται.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας μας. Ο Εθνικός έχει παρόν και θα έχει και μέλλον! Κτίζουμε μεθοδικά το παρόν για να έχουμε ένα πολύ πιο καλό μέλλον.   

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s