Απειρία και αστοχία μας στέρησαν κάτι καλό!

 

Φωτογραφία του χρήστη Εθνικός Λατσιών Futsal.

Την ήττα με 3-0 από την Ανόρθωση Αμμοχώστου δέχθηκε η ομάδα μας U17 σε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε για πολύ περισσότερα πράγματα. Είναι μία ήττα η οποία μας στεναχωρεί κάπως αφού οι λεβέντες μας προσπάθησαν πολύ από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και ίσως να μην άξιζαν αυτή την ήττα ειδικότερα την έκταση του τελικού αποτελέσματος.

Αυτό που μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση είναι το γεγονός ότι οι νεαροί Εθνικάριοι γίνονται μέρα με την μέρα καλύτεροι. Όπως σε όλα τα παιχνίδι έτσι και προχθές προσπάθησαν και κατάφεραν να παίξουν όμορφο και ορθόδοξο φούτσαλ φτιάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Ίσως αυτό που μας λείπει για να μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα από τις τρις προπορευόμενες ομάδες είναι η εμπειρία και η βελτίωση των τελειωμάτων μπροστά από την αντίπαλη εστία. Επειδή όμως τα παιδιά δουλεύουν πολύ και είναι αφοσιωμένα σε αυτό που κάνουν είμαστε βέβαιοι ότι θα το πετύχουν και αυτό.

Στόχος τώρα στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι να διατηρήσουμε την τέταρτη θέση η οποία αναπόφευκτα αποτελεί επιτυχία αναλογιζόμενοι το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά ασχολήθηκαν με το φούτσαλ πριν από λίγους μήνες. Είναι στο χέρι τους να διαχειριστούν όπως πρέπει τα τελευταία παιχνίδια και να το πετύχουν.  

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s