Μάγκες παρά την ήττα!

 

Φωτογραφία του χρήστη Εθνικός Λατσιών Futsal.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια οι φουτσαλιστές μας λύγισαν στο τέλος χάνοντας από την Ελπίδα Αστρομερίτη με 7-4. Η ομάδα μας παρόλο που κατέβκε στο παρκέ αποδεκατισμένη αφού μονάχα έξι φουτσαλιστές ήταν διαθέσιμοι να αγωνιστούν, εντούτοις πάλεψε το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσε δεχόμενη το πέμπτο τέρμα λίγο πριν το τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 4-3.  Στη συνέχεια η απογοήτευση από την υπερπροσπάθεια έφερε και τα άλλα δύο τέρματα τα οποία διαμόρφωσαν το τελικό 7-4.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνει να πάρει ότι αξίζει στο περκέ παρά τις καλές της εμφανίσεις. Όμως όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα γνωρίζουν ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και θέματα συγκυριών δεν δίνουν το βαθμολογικό κέρδος. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι κάποια μέλη της ομάδας δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και αγωιστική διάθεση και αυτό είναι κάτι που δείνει αισιόδοξα μυνήματα για το μέλλον.

Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε τον αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι ο Εθνικός δεν είναι μόδα ή ένα πυροτέχνημα αλλά κάτι που θα κρατήσει στον χρόνο!   

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s