Ο Εθνικός που αντιστέκεται!

Φωτογραφία του χρήστη Εθνικός Λατσιών Futsal.

Μία ήττα που δεν μας απογοητεύει καθόλου αλλά αντίθετα μας δίνει αισιοδοξία δέχθηκε η ομάδα μας αυτή την αγωνιστική εκτός έδρας από την Α.Ε.Κ Σωτήρας με 7-4. Όσο παράδοξο και εάν ακούγεται αυτό είναι μία πραγματικότητα αφού η ομάδα μας αντιστάθηκε σθεναρά απέναντι σε μία ομάδα η οποία ανέβασε κατά πολύ το μπάτζετ της κατά την τελευταία μεταγραφική περίοδο και η οποία αγωνίζεται με τρεις ξένους φουτσαλιστές.

Οι φουτσαλιστές μας πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις το παιχνίδι καταφέρνοντας να βάλουν δύσκολα στην ομάδα της Σωτήρας. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-3. Εάν μάλιστα ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην επανάληψη τότε ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε. Ο Εθνικός Λατσιών προσπαθεί να γίνει μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία άρχισε να κτίζεται πολύ προσεκτικά, με μικρά αλλά σταθερά βήματα και πάνω από όλα να είναι οικονομικά υγιής. Κάποιες ενδείξεις αγωνιστικές και μη μας δίνουν μεγάλη αισιοδοξία και πάνω σε αυτή κτίζουμε.

Είναι βέβαια και κάποια άλλα πράγματα. Έχουμε ίσως τον καλύτερο προπονητή στον χώρο του αθλήματος και νιώθουμε πολύ τυχεροί που τον έχουμε. Είμαστε επίσης πολύ τυχεροί και  περήφανοι για τους φουτσαλιστές μας οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια στο παρκέ και καθημερινά βελτιώνονται. Ζητούμενο να συνεχίσουν όλοι αυτήν την πορεία!

  

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s