Νίκη που μας εδραιώνει στο γκρουπ των μεγάλων!

Φωτογραφία του χρήστη Εθνικός Λατσιών Futsal.

Αποστολή εξετελέσθη για την ομάδα μας  U17 αφού  πετύχαμε σημαντική νίκη με 6-5 επί της Α.Ε.Κ. Σωτήρας το Σάββατο για το πρωτάθλημα, μία νίκη η οποία μας εδραιώνει στις ψηλές θέσεις και πιο συγκεκριμένα στην τέταρτη.

Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τους μικρούς Εθνικάριούς μας, αφού οι πολλές απουσίες και η ιδιαιτερότητα του κλειστού τη Σωτήρας θα μας έβαζαν ψηλό εμπόδιο. Εντούτοις, οι φουτσαλιστές μας έδειξαν ετοιμότητα και προσαρμόστηκαν γρήγορα στα δεδομένα γεγονός που μας έδωσε τη δυνατότητα να ελέγχουμε το παιχνίδι καθ όλη τη διάρκειά του.

Η νίκη ήταν σημαντική για την ομάδα μας αφού μας εδραιώνει στο πρώτο γκρουπ των ομάδων κάτι που ήταν και ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς. Τα θεμέλια αυτής της ομάδας που ξεκίνησαν να μπαίνουν από πέρσι όταν και συστάθηκε είναι πλέον πολύ γερά. Αυτό φαίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα παιδιά μαζί με τον προπονητή τους δουλεύουν σκληρά και αυτό φέρνει αποτέλεσμα. 

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να χτίζουμε για το μέλλον. Τα παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά και αυτό φαίνεται από τη βελτίωση και την πρόοδο τους. Έχουν όμως την τύχη να έχουν ένα άριστο καθοδηγητή και έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Κύπρο, τον Φρίξο Πιερή. Συγχαρητήρια σε όλους.     

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s