Προσπάθεια που δίνει ελπίδα για το μέλλον του Εθνικού!

Φωτογραφία του χρήστη Anorthosis Famagusta Futsal.

Αποδεκατισμένη λόγω των πολλών απουσιών αλλά με διάθεση για το καλύτερο δυνατό η ομάδα μας προσπάθησε πολύ χάνοντας όμως το παιχνίδι από την Ανόρθωση Αμμοχώστου με 8-1 στην Λάρνακα για την δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών.

Δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερη ανάλυση για το παιχνίδι και θα ήταν άδικο να το κάνουμε, αφού ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει τεράστια διαφορά γεγονός που απλά επαληθεύτηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Το είπαμε πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να το λέμε. Στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο φούτσαλ της Κύπρου τα μπάτζετ παίζουν ρόλο και το χθεσινό παιχνίδι ήταν ακόμα ένα τρανό παράδειγμα. Όση φιλότιμη προσπάθεια και αν καταβάλουν οι ομάδες με μικρά μπάτζετ το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι διαφορετικό από την ήττα. Δεν μοιρολογάμε απλά είναι μία πραγματικότητα. Όποιος δεν το βλέπει αυτό απλά εθελοτυφλεί. Είναι πολλά πράγματα τα οποία μπορούν να γίνουν για να αλλάξει αυτό το άθλημα προς το καλύτερο, να σμικρυνθούν οι αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες και να γίνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό. 

Συγχαρητήρια στην ομάδας μας για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε να κτίζουμε βήμα-βήμα για το μέλλον, για έναν δυνατό Εθνικό Λατσιών.

*Με πολλά παιδιά από την ομάδα παίδων συμπληρώθηκε η αποστολή, τα οποία μάλιστα ντεπούταραν δείχνοντας ετοιμότητα και φουτσαλικό θράσος γεγονός πολύ ενθαρρυτνικό για το μέλλον του Εθνικού Λατσιών.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι το τέρμα της ομάδας μας σημείωσε ένας δεκαεπτάχονος ο Ανδρέας Ξενοφώντος ο οποίος έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο νεαρότερος φουτσαλιστής στην ιστορία της ομάδας που σκοράρει σε αγώνα ανδρικής ομάδας.      

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s