Τους κοιτάξαμε στα μάτια…

14706983_687901408053781_3201999894469868161_o

Η εκπληκτική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν αρκετή για να μας δώσει χθες κάτι περισσότερο από μία καλή εμφάνιση, αφού στην επανάληψη ο Α.Π.Ο.Ε.Λ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο παρκέ και έφτασε στην νίκη με 6-2. Παρόλο που χάθηκε το παιχνίδι κρατάμε κάποια πολύ θετικά πράγματα που είδαμε στην ομάδα μας όπως επίσης και την διάθεση των φουτσαλιστών μας, στοιχεία που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, ίσως και την καλύτερή της φετινή. Με πολλή πίεση στους αντίπαλους φουτσαλιστές, τρεξίματα και αλληλεπικαλύψεις η ομάδα μας κατάφερε να περιορίσει τον Α.Π.Ο.Ε.Λ και μάλιστα να γυρίσει το παιχνίδι από 1-0 σε 1-2 με δύο τέρματα του Σάκη Πατίκκη. Με αυτό μάλιστα το σκορ πήγαμε στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα προσπάθησε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό όμως η ποιότητα της αντίπαλης ομάδας και κάποια σημάδια απειρίας της δικής μας ομάδας ήταν αυτά που δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 6-2.

Κλείνουμε μία πετυχημένη χρονιά στον Εθνικό Λατσιών. Βλέπουμε το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα και γενικότερα το τμήμα φούτσαλ χτίζεται αργά αλλά σταθερά πάνω σε πολύ γερές βάσεις. Υπάρχει πλάνο το οποίο ακολουθείται πιστά στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και παράλληλα έχουν τις ικανότητες και τη φιλοδοξία να πετύχουν. Υπάρχει μεγάλη πίστη και αισιοδοξία για αυτή την ομάδα!   

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s