Ισοπαλία σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος!

 

%ce%bf%ce%bb%ce%b5

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα μας των U17 εξήλθε ισόπαλη 7-7 με την ομάδα της Ελπίδας Αστρομερίτη. Πέραν του ότι ομάδα μας έχασε από τα χέρια της ένα παιχνίδι το οποίο κρατούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι απολαύσαμε ένα παιχνίδι  γρήγορο και όμορφο από παιδιά τα οποία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ και αυτό είναι κάτι που αξίζει να τονισθεί.

Στο αγωνιστικό τομέα τώρα η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-1. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Φρίξου Πιερή ανέβασε ρυθμό, έπαιξε γρήγορο φούτσαλ πολιορκώντας την αντίπαλη ομάδα πετυχαίνοντας να μειώσει και να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Όμως η αστοχία και κάποιες επιπόλαιες ενέργειες δεν μας άφησαν να προηγηθούμε πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και καταφέρνοντας να περιορίσει τα λάθη στην άμυνα γύρισε το παιχνίδι και λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος προηγούταν με 7-6. Μία κακή άμυνα σε μία στημένη φάση έφερε την ισοφάριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο και μαζί λίγη απογοήτευση για το αποτέλεσμα.

Θεωρούμε ότι η ομάδα μας δικαιούταν τη νίκη βάσει και της απόδοσής της. Όμως οι ομάδες και οι φουτσαλιστές είναι αυτοί που ορίζουν την μοίρα της ομάδας. Και σε αυτό το παιχνίδι η νίκη χάθηκε λόγω της δικής μας επιπολαιότητας και αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να δουλέψουμε αφού σε άλλους τομείς έχουμε βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό.       

Τα παιδιά μας έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Έχουν την τύχη να έχουν ως καθοδηγητή ένα εξαιρετικό προπονητή με τον οποίο δουλεύουν πολύ και τα αποτελέσματα φαίνονται στο παρκέ. Εμείς σας χαιρόμαστε! Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s