Ανασύνταξη γρήγορα!

 

Φωτογραφία του χρήστη Εθνικός Λατσιών Futsal.

Μετά από μία πολύ μέτρια εμφάνιση η ομάδα μας έχασε με 6-2 από την ομάδα του Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κάνει το βήμα που θα της έδινε τη δυνατότητα να ξεφύγει βαθμολογικά από το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα.

Παρόλο που η εμφάνιση σε γενικές γραμμές δεν ήταν άσχημη η ομάδα μας πλήρωσε την πολύ κακή αμυντική της λειτουργία με αποτέλεσμα να δεχθεί κάποια εύκολα τέρματα τα οποία εν τέλει στοίχησαν πολύ ακριβά. Στο ημίχρονο η ομάδα μας πάλευε το παιχνίδι όμως δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2.

Στην επανάληψη πραγματοποιώντας ίσως την πιο άσχημη φετινή μας εμφάνιση δεχθήκαμε ακόμα τέσσερα τέρματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε για εμάς. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μας στεναχωρεί αλλά δεν μας απογοητεύει αφού γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχουμε ως ομάδα. Θα ανασυνταχτούμε και θα βρούμε τις λύσεις για να ανακάμψουμε το συντομότερο δυνατό.  

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s