Οκτάσφαιροι οι μικροί Εθνικάριοι!

Με το επιβλητικό 8-3 επί της Α.Ε.Λ Λεμεσού επανήλθαν σήμερα στις νίκες οι μικροί Εθνικάριοι για το πρωτάθλημα U17, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη τους νίκη σε τρεις αγώνες. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας είχε το πάνω χέρι από την αρχή του παιχνίδιού και παίζοντας όμορφο φούτσαλ κατάφερε να πάρει μία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου την οποία χρειαζόμασταν για να ανεβούμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Τα παιδιά του Φρίξου Πιερή ξεκίνησαν με αποφασιστηκότητα το παιχνίδι δείχνοντας από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό. Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και 5 από αυτές μετoυσιώθηκαν σε τέρματα για να κλείσει το ημίχρονο με 5-1. Στην επανάληψη οι νεαροί μας Εθνικάριοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κατάφεραν να σκοράρουν ακόμα τρία τέρματα φτάνοντας τα 8 και παίρνοντας την νίκη με 8-3.

 Η νίκη και το μεγάλο σκορ δεν ήταν όμως το μονό θετικό του σημερινού αγώνα. Αυτό που μας χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν το γεγονός ότι χρόνο συμμετοχής πήραν όλα τα παιδιά τα οποία έδειξαν ετοιμοπόλεμα και ικανά να παίξουν στον Εθνικό και να προσφέρουν πολλά. Η δουλειά του κόουτς Πιερή είναι αξιοζήλευτη και σε αυτόν πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας. Συγχαρητήρια σε όλους!  

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s