Ένα αποτέλεσμα που αδικεί την προσπάθεια της ομάδας μας!

14706983_687901408053781_3201999894469868161_o

Το ψεσινό αποτέλεσμα κόντρα στην Α.Ε.Κ Λάρνακας ήταν από αυτά που πληγώνουν, όχι γιατί η ομάδα δέχθηκε μία ήττα, αλλά γιατί ήταν ένα αποτέλεσμα που αδικεί κατάφορα την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ψεσινό αποτέλεσμα ήταν πλασματικό, αφού δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που κατέβαλαν οι δύο ομάδες στο παρκέ. Βγαίνει όμως το συμπέρασμα ότι στο φούτσαλ δεν χρειάζεται μόνο η προσπάθεια αλλά και κάποια άλλα συστατικά τα οποία η ομάδα μας προσπαθεί να αποκτήσει.

Οι φουτσαλιστές μας έπαιξαν όμορφο φούτσαλ φτιάχνοντας ένα τσουβάλι ευκαιρίες, όμως η αστοχία και η απειρία μας σε συνδυασμό με την εμπειρία των αντιπάλων, μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι καλό από το παιχνίδι.

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο θεωρούμε ότι είναι ένα παιχνίδι από το οποίο η ομάδα μας έχει να κερδίσει κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα το ότι στο φούτσαλ δεν κερδίζει αυτός που φτιάχνει τις ευκαιρίες, αλλά αυτός που βάζει την μπάλα στο δίκτυ και μπορεί να διαχειριστεί τον αγώνα καλύτερα. Ειδικότερα το θέμα της διαχείρισης ενός αγώνα και της εμπειρίας είναι δύο στοιχεία πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε έτσι ώστε η ομάδα να παίρνει το αποτέλεσμα που πρέπει όταν δεν υστερεί του αντιπάλου στον αγωνιστικό χώρο.      

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Α.Ε.Κ Λάρνακας και στον φίλο κόουτς Κώστα Χριτοδούλου για τη νίκη τους. Συγχαρητήρια και στους δικούς μας φουτσαλιστές και την τεχνική ηγεσία για την προσπάθεια. Αυτή η ομάδα κτίζει μέρα με τη μέρα και προβλέπουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει βάση των αρετών που έχει.  

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s