Πάρης Δάγγας-Να μείνω πολλά χρόνια στον Εθνικό και μαζί του να κατακτήσω κάποιο τίτλο!

 

daggas

Καλεσμένος της στήλης η οποία επανέρχεται είναι αρχηγός Πάρης Δάγγας. Είναι ο τρίτος χρόνος που ο Πάρης βρίσκεται στον Εθνικό με τον οποίο έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Φέτος πιο ώριμος από ποτέ ενισχύει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα με την ποιότητά του και την εμπειρία του για επίτευξη των στόχων της.

1)Αρχηγέ, είναι ο τρίτος χρόνος σου στον Εθνικό Λατσιών, άρα γνωρίζεις πολύ καλά αυτήν την ομάδα. Πώς βλέπεις την ομάδα μας μέχρι τώρα;

Παρά την ένταξη αρκετών φουτσαλιστών και το ‘’νεαρό’’ της ηλικίας τους γίνεται πολύ καλή δουλεία. O συνδυασμός των νέων και των παλαιών παικτών δημιούργησε μια πολύ καλή ομάδα που παλεύει και διεκδικεί όλα τα παιχνίδια. Επίσης,  μπήκαν οι βάσεις για γίνει ακόμα καλύτερη και ποιο ανταγωνιστική για το μέλλον. Αξιοθαύμαστο για εμένα είναι η χημεία της ομάδας και το γεγονός ότι νέοι παίκτες εντάχηκαν γρήγορα στην ομάδα.

2)Παρόλο που τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα μας άλλαξε πολύ όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό της εντούτοις βρίσκεται σταθερά σε ψηλά επίπεδα. Τι νομίζεις ότι είναι αυτό που κρατά αυτή την ομάδα σε ψηλό επίπεδο;

Βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα λόγω των ατόμων που υπάρχουν γύρω από την ομάδα, οι οποίοι είναι πάντα κοντά στους παίκτες, και διαχειρίζονται  και αντιμετωπίζουν σωστά  όλες τις καταστάσεις που προκύπτουν. Επίσης, σημαντικό είναι και ότι γίνεται σωστός προγραμματισμός, με σωστή επιλογή προπονητή και παικτών που έχουν κοινό στόχο την προσωπική και ομαδική αγωνιστική  τους εξέλιξη. Όλα αυτά κρατούν την ομάδα σε ψηλά επίπεδα.

3) Είσαι ευχαριστημένος από την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα;

Απόλυτα!!! Είμαστε μια ομάδα που εκπέμπει υγεία. Ο συνδυασμός του κλίματος που υπάρχει και η υποστήριξη από άτομα που την περιβάλλουν σε αφήνουν να κάνεις άλλες σκέψεις πέραν από το να νιώθεις απόλυτα ευχαριστημένο.

4) Πώς βλέπεις το μέλλον του Εθνικού Λατσιών;

Με τις φετινές προσθήκες, που έχουν γίνει και με την εμπειρία παικτών ( Sergo , Σάκης , Κεντης ) και του Φρίξου, δημιουργείται μια ομάδα που στο μέλλον θα μπορεί να διακριθεί ακόμη περισσότερο και να ανέβει πιο ψηλά και αγωνιστικά και βαθμολογικά . Φτάνει να γίνεται σωστή διαχείριση και να διατηρούνται σημαντικπί παίκτες  οι οποίοι είναι κλειδιά για την ομάδα.

5Ποιο είναι το μήνυμά σου στον κόσμο της ομάδας;

Να έρθει στο γήπεδο, να γνωρίσει το άθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα τους εντυπωσιάσει και θα το αγαπήσουν. Επίσης, η παρουσία τους θα μας βοηθήσει και θα μας ανεβάσει ψυχολογικά. Θα μας δώσει την ώθηση και το πάθος  που θα ανεβάσει την ομάδα αγωνιστικά.

6Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ως φουτσαλιστή;

Να μείνω για πολλά χρόνια στον Εθνικό Λατσιών και να κατακτήσουμε και κάποιο τίτλο. Σίγουρα πολύ δύσκολο και ίσως ακατόρθωτο. Αλλά με τη σωστή δουλεία που γίνεται  ίσως στο μέλλον να το καταφέρουμε.

7Πως βλέπεις το επίπεδο του κυπριακού φούτσαλ; Ποιες ομάδες σου άρεσαν μέχρι τώρα και ποιες θεωρείς ότι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα;

Με την κάθοδο τον ξένων φουτσαλιστων το επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς, παρόλο που ‘’ κλέβουν ‘’ το χρόνο το Κύπριων φουτσαλιστών. Προσωπικά οι ομάδες που μου άρεσαν φέτος είναι η ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΛ γιατί πρόσθεσε 3 ξένους με μεγάλη ποιότητα και σε συνδυασμό με τους Κύπριους δημιούργησαν πολύ καλό σύνολο όπως και το ΑΠΟΕΛ , που για έμενα έχει το καλύτερο σύνολο παικτών. Σίγουρα όμως δεν μπορείς να μην υπολογίζεις την Ομόνοια και την Ανόρθωση.Τώρα όσο αφορά την διεκδικήση του τίτλου νομίζω ότι θα είναι μεταξύ ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ανόρθωσης και Ομόνοιας. Θα παλέψουν μέχρι το τέλος και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Advertisements
This entry was posted in Συνεντεύξεις, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s