Μαγικός Εθνικός Λατσιών και τεσσάρα επί της Ελπίδας Αστρομερίτη!

Παίζοντας εξαιρετικό Futsal στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Ελπίδα Αστρομερίτη με 4-2, παραμένοντας στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και παράλληλα να ανέβει βαθμολογικά φτάνοντας του 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που επιτεύχθηκε με παιχνίδι κυριαρχίας στο παρκέ και κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας.  

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ημίχρονο στο οποίο δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα κάποια ομάδα. Θα λέγαμε ότι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους προσπάθειες για να πετύχουν τέρματα. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως ο Σέρτζιο ισοφάρισε σχετικά γρήγορα. Οι όποιες προσπάθειες δεν άλλαξαν το σκορ και το 1-1 που είχε διαμορφωθεί παράμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στο παρκέ εμφανίστηκε ένας μαγικός Εθνικός Λατσιών ο οποίος από την αρχή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων παίζοντας καταπληκτικό Futsal. Το γήπεδο κατηφόρισε με την ομάδα μας να επιτίθεται κατά κύματα καταφέρνοντας να σκοράρει ακόμα τρία τέρματα με τους Σέρτζιο, Δάγγα και Πατίκκη και να πάρει την μεγάλη νίκη με 4-2!

Η νίκη αυτή μας ανεβάζει πολύ βαθμολογικά και ψυχολογικά και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας μας. Μας ικανοποιεί πολύ το γεγονός ότι η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει, αφού παρουσιάζει παιχνίδι με παιχνίδι βελτίωση, βάζοντας παράλληλα περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι της και μικραίνοντας τα κενά διαστήματα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτή την ομάδα και για τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή. Η δουλειά τους κρατά τον Εθνικό ως μία σταθερή αξία στον χώρο του αθλήματος.  

Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε σε ένα άνθρωπο ο οποίος έχει βάλει τη δική του σφραγίδα, στον προπονητή μας Φρίξο Πιερή. Με τη εργατικότητα του και τη μεθοδικότητά με την οποία δουλεύει, αλλά πάνω από όλα με τον χαρακτήρα του έχει κερδίσει τους πάντες στον Εθνικό μας. Νοιώθουμε πραγματικά ότι έχουμε μαζί μας ένα ξεχωριστό άνθρωπο και ταυτόχρονα τον θεωρούμε ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Εθνικό μας. Μαζί του μπορούμε να κτίσουμε τον Εθνικό που ονειρευόμαστε!   

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s