Ένας Εθνικός για φίλημα…

 

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα μας κέρδισε ψες την ΑΜΕΚ Καψάλου με 8-2 για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Futsal. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας η οποία μας ανεβάζει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Πέραν από τη νίκη, μας χαροποιεί πολύ η εμφάνιση της ομάδας η οποία παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται, διαψεύδοντας όλους εκείνους που έβλεπαν ή ήθελαν τον Εθνικό να μην μπορεί να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός όχι μόνο έχει μία καλή ομάδα, αλλά έχει καταφέρει να κάνει ήδη δύο νίκες στο πρωτάθλημα δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Γενικός Αρχηγός Κωνσταντίνος Ευαγγέλου με το επιτελείο του και ο προπονητής μας Φρίξος Πιερή μαζί με τους φουτσαλιστές τους.

Στο παιχνίδι τώρα η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ. Η αντίπαλη ομάδα απάντησε σχετικά γρήγορα όμως ο Εθνικός απάντησε σχεδόν αμέσως παίρνοντας το προβάδισμα με 3-1. Από το σημείο εκείνο και έπειτα η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο εκτοξεύοντας το σκορ στο 7-1. Τελικό σκορ 8-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ο αρχηγός Πάρης Δάγγας ο οποίος σκόραρε πέντε φορές. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Άθως, Αχιλλέας Ανδρέου και Γεώργιος Κεντής. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα. Συνέχεια την Πέμπτη στο Σωτήρης Μέσσιος κόντρα στην Α.Ε.Κ Σωτήρας.     

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s