Με το δεξί στο πρωτάθλημα ο νέος Εθνικός Λατσιών!

Ο Εθνικός Λατσιών κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας Futsal κερδίζοντας την Απελευθέρωση με 5-3 στο Σωτήρης Μέσσιος στα Λατσιά. Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τον Εθνικό, αφού θλελαμε να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα και παράλληλα να αποκτήσουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται η ομάδα για τη πολύ δύσκολη συνέχεια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας η οποία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο  καταφέρνοντας να προηγηθεί με τον Σέρτζιο. Στη συνέχεια οι πολλές χαμένες ευκαιρίες δεν έφεραν το σκορ ασφαλείας με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να κερδίζει την πίστη ότι μπορεί να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι. Ο Δάγγας έδωσε στην ομάδα μας το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά η ομάδα έδειχνε επηρεασμένη και ευάλωτη. 

Στη επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε την μέτρια εικόνα της και σε συνδυασμό με τη έλλειψη αυτοπεποίθησης και το άγχος έφεραν τη συνέχιση της μετριότητας. Η ομάδα ισοφαρίστηκε, ο αρχηγός Δάγγας  έδωσε στην ομάδα ξανά το προβάδισμα αλλά όχι για πολύ. Η ποιότητα όμως της ομάδας μας μέτρησε στο τέλος και με τον Πατίκκη  να πετυχαίνει δύο τέρματα πήραμε τελικά μία πολύ σημαντική νίκη.

Ο νέος Εθνικός πἐτυχε αυτό που ήθελε στην πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πέρσι. Υπάρχει ένας νέος αέρας στην ομάδα και μεγάλη πίστη στις δυνατότητές μας. Η χρονιά θεωρείται μεταβατική για τον Εθνικό ο οποίος οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα προσπαθώντας να κτίσει μία ομάδα για το μέλλον.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!  

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s