Στόχος η σωστή διαχείριση της νέας αποτυχίας!

 

viewer

 

Ακόμα μία ήττα για την ομάδα μας, αφού γνωρίσαμε την ήττα με 5-1 από την Ελπίδα Αστρομερίτη. Είναι μία ήττα η οποία μεγαλώνει τον προβληματισμό μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα γεγονός που χρειάζεται σωστή αξιολόγηση έτσι ώστε να έρθει η ανάκαμψη και τα αποτελέσματα αυτά τα οποία θα ανεβάσουν την ομάδα ψυχολογικά, αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Βέβαια είναι γεγονός ότι το αποτέλεσμα του προχθεσινού αγώνα είναι πλασματικό, αφού σε καμία περίπτωση το 5-1 δεν ατικατοπρίζει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-1. Στην επανάληψη όμως η αντίπαλη ομάδα γύρισε το παιχνίδι σε 2-1. Αναγκασμένοι το τελευταίο πεντάλεπτο να ρισκάρουμε παίξαμε με 5ο παίχτη και χάνοντας την μπάλα δεχθήκαμε τρία τέρματα.

Το γεγονός ότι χάσαμε ένα παιχνίδι από μία κατά γενική ομολογία κατώτερη ομάδα είναι αυτό που μας δημιουργεί προβληματισμό και ανησυχία. Το γεγονός ότι είχαμε προβλήματα πολλών απουσιών ίσως να αποτελεί μία καλή δικαιολογία. Όμως κάποια πράγματα πρέπει να διορθωθούν σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία έτσι ώστε να επανέλθουμε στις επιτυχίες.

 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s