Τεράστια νίκη με συγκλονιστική ανατροπή για την Εθνικάρα!

Μία τεράστια νίκη πέτυχε αυτή την αγωνιστική η ομάδα μας αφού κέρδισε μετά από ένα συγκολιστικό παιχνίδι την Α.Ε.Λ με 4-3. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μας ανέβασε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα δείχνει πως έχουμε μία ομάδα η οποία έχει τα άντερα και τη δύναμη να παλέψει όλα τα παιχνίδια και να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχίδι ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές με την Α.Ε.Λ όμως να είναι πιο επικίνδυνη και οργανωμένη ομάδα στο γήπεδο. Εμείς φαινόταν να μην έχουμε την δύναμη και τον τρόπο να διασπάσουμε την πολύ καλή άμυνα της Α.Ε.Λ η οποία όταν έκανε επιθέσεις φαινόταν ότι μπορούσε με κάποιο τρόπο να σκοράρει χωρίς όμως και αυτή να απειλεί ιδιαίτερα. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε από εκεί που έμεινε στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς να μπορεί να επιτεθεί σωστά και με νωθρότητα στις κινήσεις μας δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε την αντίπαλη ομάδα. Η Α.Ε.Λ συνέχισε να είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και με πολλά τρεξίματα στο γήπεδο κατάφερε να προηγηθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με 0-2. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά με την Α.Ε.Λ να καταφέρνει να κάνει το 0-3 και να παίρνει ισχυρό προβάρδισμα. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι οι παίκτες του Κώστα Χριστοδούλου έκαναν το απίστευτο. Κατάφεραν αρχικά να μειώσουν σε 3-1 με τον Μουντεάν, πέντε λεπτά πριν το τέλος και δύο λεπτά πριν το τέλος, μέσα σε 40 δευτερόλεπτα πέτυχαν τρία τέρματα με των Λειβαδιώτη (2) και Περικλέους. 

Το 4-3 έμεινε μέχρι το τέλος με την ομάδα μας να παίρνει μία συγκλονιστική νίκη πετυχαίνοντας μία ιστορική πραγματικά ανατροπή. Παράλληλα πετύχαμε μία ιστορική νίκη απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές μας και στην τενχική ηγεσία για αυτό που πέτυχαν. Ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και τους ευχαριστούμε για αυτό που μας χάρισαν το βράδυ της Πέμπτης.  

Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν στο παλατάκι και υποστήριξαν την ομάδα μας. Θέλουμε να βλέπουμε πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο γιατί αυτή η ομάδα και αυτά τα παιδιά το αξίζουν. Επόμενο παιχνίδι για ην ομάδα μας είναι στην Λάρνακα με την Α.Ε.Κ. 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s