ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ LUCOZADE ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ!

Πιο δύσκολα από ότι το τελικό 5-1 έφτασε ψες στη νίκη η ομάδα μας κόντρα στον αξιόμαχο Σταυραετό Αγλαντζιάς κάνοντας έτσι την πρώτη νίκη της στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας. Η νίκη αυτή είναι μία ιστορική νίκη αφού είναι η πρώτη στην ιστορία της ομάδας μας στην Α΄΄ κατηγορία, αλλά παράλληλα μας δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά μας για παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων. Ταυτόχρονα πέραν των βαθμών τονώνει και τη ψυχολογία των φουτσαλιστών μας οι οποίοι μέχρι πριν τον χθεσινό αγώνα έκαναν εκπληκτικές εμφανίσεις χωρίς να έχουν τους βαθμούς που έπρεπε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να διασπάσει την πολύ καλά στημένη άμυνα του Σταυραετού. Η ομολογουμένως εξαιρετική αμυντική λειτουργία των αντιπάλων κρατούσε πολύ καλά, αλλά η ομάδα μας άρχισε να κτίζει προς την επίτευξη του τέρματος γεγονός που επιτευχθηκε προς το τέλος του ημιχρόνου με τον Λειβαδιώτη Κυριάκο. Το ημίχρονο έληξε με 0-1.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σταυραετού αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι και να φτιάξει κάποιες φάσεις. Η ομάδα μας όμως σταδιακά και έχοντας ηρεμία στο παιχνίδι της κατάφερε να ανεβάσει απόδοση και να πετύχει τέσσερα τέρματα με τους Περικλέους Ελευθέριο (2) και Δημητριάδη Χαράλαμπο (2). Τελικό σκορ 5-1.

Ήταν μία δύσκολη νίκη για εμάς. Μία νίκη η οποία μας δίνει μεγάλη δύναμη και ώθηση για να παλέψουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της νίκης. Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς κόντρα στην Α.Ε.Λ Λεμεσού στο <<Σωτήρης Μέσσιος>>.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s