ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!

ANO

Παλληκαρίσια εμφάνιση ψες για την ομάδα μας στην κλειστή αίθουσα Κίτιον στην Λάρνακα απέναντι στην πανίσχυρη Ανόρθωση Αμμοχώστου. Το να τελειώνει ένα παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και να νιώθουμε απογοήτευση γιατί δεν πήραμε το βαθμό της ισοποαλίας πραγματικά το θεωρούμε μεγάλη υπόθεση και νιώθουμε περήφανοι για αυτό. 

Γνωρίζαμε εκ των προτέρων τις δυσκολίες του παιχνικιού και ότι είχαμε απέναντί μας μία ομάδα η οποία υπερτερεί σε όλους τους τομείς. πολλαπλάσιο μπάτζετ, ισχυρή διοίκηση, φανταστική οργάνωση κ.α, αλλά είχαμε και εμείς να καταθέσουμε την ποιότητά μας και τη ψυχή μας. Και το τελικό 3-2 λέει πολλά για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και οι φουτσαλιστές μας ακολουθώντας πιστά την τακτική του κόουτς Χριστοδούλου δεν επέτρεπαν τη δημιουργία φάσεων μπροστά από την πειοχή μας. Η Ανόρθωση κρατούσε την μπάλα ψάχνοτας για το τέρμα και τα κατέφερε να το πετύχει δύο φορές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αποτέλεσμα της ικανότητάς τους και σε συνδυασμό με δικά μας λάθη. 

Με την έναρξη της επανάληψης δεχθήκαμε ένα εύκολο τρίτο τέρμα και τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για εμάς. Κάπου εκεί όμως η ομάδα ανέβηκε πιο ψηλά και άρχισε να πιέζει τους αντιπάλους αναγκάζοντάς τους να υποπίπτουν σε κάποια λάθη. Ο Κυριάκος Λειβαδιώτης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια πέτυχε ένα ωραίο τέρμα και η ομάδα πίστεψε ότι μπορεί να πλησιάσει και άλλο στο σκορ. Φτιάξαμε ακόμα κάποιες φάσεις, βρήκαμε και δύο δοκάρια και ο Περικλέους κατάφερε τρία λεπτά πριν το τέλος να μειώσει σε 3-2. Το τελευταίο τρίλεπτο ήταν δραματικό. Παίξαμε με πέπτο παίκτη και πιέσαμε την Ανόρθωση αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γεγονός που μας άφησε λίγη στεναχώρια.

Είαμστε όμως πολύ ευχαριστημένοι με την ομάδα μας. Έδειξαν ότι απέναντι σε πιο δυνατούς αντιπάλους, εάν το πιστέψουν μπορούν να κάνουν πολλά. Συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές μας για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ανόρθωσης για την δίκαιη νίκη της. Βλέπουμε την συνέχεια με αισιοδοξία και αναμένουμε ότι θα έρθουν και οι βαθμοί που πρέπει.

*Τραυματίας αποχώρησε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Γεώργιος Κεντής γεγονός που στοίχισε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας.

*Λεβεντιά ο Αλεξέι Μουντεάν ο οποίος αγωνιζόταν με πρόβλημα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.  

This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s