ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ!

                                δημητριαδης Πάμπος

<<Ο LUCOZADE ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον φουτσαλιστή Χαράλαμπο Δημητριάδη για την επόμενη φουτσαλική περίοδο. Καλωσορίζουμε τον Χαράλαμπο στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της Εθνικάρας>>.

Συνέχεια στις ποιοτικές προσθήκες έδωσε η ομάδα μας αφού κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Δημητριάδη Χαράλαμπου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Το παλμαρές του Δημητριάδη τα λέει όλα, αφού η παρουσία του σε Ομόνοια, Α.Π.Ο.Ε.Λ, αλλά και το γεγονός ότι υπήρξε διεθνής δείχνουν περίτρανα την σημαντικότητα του ως φουτσαλιστή.

Ξεχωρίζει πάντως για την εμπειρία του και την ισχυρή προσωπικότητά του στοιχεία τα οποία κρίνονται απαραίτητα για μία νεοφώτιστη ομάδα. Πέραν αυτών διαθέτει πολύ καλή ντρίπλα και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο Χαράλαμπος συναντά στην ομάδα μας τον αδελφό του Δημήτρη Δημητριάδη. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Χαράλαμπο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.  

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s