ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ !

L;amprow

<<Ο LUCOZADE ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή φουτσαλιστή Λάμπρου Βασιλείου. Καλωσορίζουμε τον Λάμπρο στην μεγάλη οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα τιμημένα χρώματα της ομάδας μας>>.
Με άρωμα Εθνικής συνεχίζει να ενισχύεται η ομάδα μας ενόψει του πρωταθλήματος, αφού πετύχαμε να αποσπάσουμε την υπογραφή του Λάμπρου Βασιλείου. Πρόκειται για ακόμα μία πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας , αφού ο Λάμπρος είναι ένας από τους πιο έμπειρους φουτσαλιστές του πρωταθλήματος και ο οποίος διακρίνεται για την ηγετική του φυσιογνωμία στο γήπεδο.

Επιπρόσθετα διακρίνεται για την άριστη αμυντική του λειτουργία αλλά παράλληλα έχει και καλό μέσο όρο σκοραρίσματος ανά έτος. Διετέλεσε αρχηγός της Εθνικής Κύπρου και αγωνίστηκε στο παρελθόν σε GC School, Παρνασσό και Αραράτ. Τέλος κάτι πολύ σημαντικό για εμάς διακρίνεται για το ήθος του και για την μαχητικότητά του σε κάθε παιχνίδι.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ο Λάμπρος δήλωσε τα ακόλουθα-<<Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα ου Εθνικού Λατσιών που με εμπιστεύτηκε να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται για να εκπληρωθούν οι δύσκολοι στόχοι της ομάδα. Παρόλο που η ομάδα διαθέτει περιορισμένο μπάτζετ , θεωρώ ότι έχουμε ενισχυθεί σε ικανοποιητικό βαθμό και αυτό οφείλεται και στην καλή διάθεση για συνεργασία που επέδειξαν οι συμπαίκτες μου. Αυτό που μέτρησε πολύ και το οποίο μας έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή είναι το ήθος και η συμπεριφορά των ανθρώπων του Εθνικού. Για αυτό ακριβώς τον λόγο θα δώσουμε ότι μπορούμε για να παραμείνει η ομάδα μας στην πρώτη κατηγορία >>.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Λάμπρο στην οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s