ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ!

 

LIVA

<<Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου φουτσαλιστή Κυριάκου Λειβαδιώτη. Καλωσορίζουμε τον Κυριάκο στην οικογένεια τους Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας>>
Η απόκτηση του Κυριάκου Λειβαδιώτη αποτελεί για την ομάδα μας μία ξεχωριστή επιτυχία και είναι από τις περιπτώσεις φουτσαλιστών η οποία μπορεί πραγματικά να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μας. Ήταν ένας φουτσαλιστής τον οποίο θεωρούμε απαραίτητο για την ομάδα που θέλουμε να κτίσουμε και πιστεύουμε πολύ σε αυτόν . Με την απόκτησή του νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και αναμένουμε ότι θα μας δικαιώσει και στο παρκέ.
Πρόκειται για ένα αριστεροπόδαρο φουτσαλιστή με άψογη τεχνική κατάρτιση παρά το μεγάλο του μπόι. Είναι ένας φουτσαλιστής ο οποίος έχει στο αίμα του το γκολ, γεγονός που αποδεικνύεται από τον πολύ υψηλό μέσο όρο σκοραρίσματος κάθε χρονιά ενώ ταυτόχρονα έχει την ικανότητα να μοιράζει ασσίστ στους συμπαίκτες του. Είναι διεθνής τα τελευταία επτά χρόνια και κύριο μέλημά του είναι το καλό της ομάδας στην οποία αγωνίζεται. Όλοι αυτοί οι λόγοι μας οδήγησαν στην απκότησή του και πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα μας προσθέσει ποιότητα και θα βοηθήσει στην ορθολογιστική λειτουργία της ομάδας μας.
Στις πρώτες του δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ο Κυριάκος ανέφερε << Πήρα την απόφαση να ενταχθώ στην ομάδα του Εθνικού μετά από την αποχώρηση μου για καθαρά προσωπικούς λόγους από το Α.Π.Ο.Ε.Λ γιατί πιστεύω στο πλάνο και στις φιλοδοξίες αυτής της ομάδας. Έχουμε στελεχωθεί από έμπειρους και ποιοτικούς φουτσαλιστές του αθλήματος και σε συνδυασμό με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των παλαιών φουτσαλιστών ευελπιστούμε ότι θα πραγματοποιήσουμε μία χρονιά μακριά από περιπέτειες τερματίζοντας όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εθνικού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή. >>
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Κυριάκο στον Εθνικό Λατσιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσει όλους στην ομάδα.

 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s