ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΣ Ο MASTERPRO!

<<Ο LUCOZADE ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον φουτσαλιστή Γιώργο Χριστοφή για ένταξή του στην ομάδα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τιμημένα χρώματα της Εθνικάρας>>.
Η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας απαιτεί την παρουσία μίας ισχυρής ομάδας τερματοφυλάκων. Η συμφωνία με τον Γιώργο Χριστοφή είναι μία εξαιρετική κίνηση, αφού αποτελεί μία περίπτωση αθλητή που μπορεί να μας βοηθήσει να θωρακίσουμε το τέρμα και να βοηθήσουμε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας.
Ο Γιώργος αποκτήθηκε με ελευθέρα μετεγγραφή από τον ΑΠΟΕΛ. Η παρουσία του στην πρωταθλήτρια ομάδα ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού παρόλο που αποκτήθηκε για να αποτελεί μέλος της ομάδας τερματοφυλάκων, πολύ σύντομα κατάφερε να αποδείξει την μεγάλη του αξία και σε πολλά παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε βασικός.
Ο LUCOZADE ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ είναι ο πέμπτος σταθμός του Γιώργου. Κατέκτησε δύο νταμπλ με ΑΠ.Ο.Ε.Λ και Αραράτ και αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε Παρνασσό και Αχιλλέα Καϊμακλίου.
Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας ο Γιώργος ανέφερεː Επέλεξα τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ γιατί στην ομάδα υπάρχουν άτομα που αγαπούν το άθλημα, αλλά πάνω από όλα συμπεριφέρονται ως άνθρωποι. Σημαντικό ρόλο για να έρθω στον ΕΘΝΙΚΟ έπαιξε και η παρουσία του προπονητή της ομάδας Κώστα Χριστοδούλου. Υπόσχεση δική μου είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Είμαι βέβαιος ότι με σωστή δουλειά θα δούμε πολλά από αυτή την ομάδα. Καλώ όλους τους Λατσιώτες να πιστέψουν σε αυτή την ομάδα και να την αγκαλιάσουν στην προσπάθεια που κάνει. Δεν θα τους απογοητέυσει. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Επιτροπή της ομάδας Futsal του Σωματείου για την συνεργασία μας.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Γιώργο στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s