ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ!

σταυ

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας τη σειρά των φιλικών αναμετρήσεων, αφού κατέβαλε την αντίσταση του Σταυραετού Αγλαντζιάς με 5-2. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε η ομάδα μας να είναι σαφώς επηρεασμένη από την σκληρή προετοιμασία και την κόπωση, αφού τα πόδια των φουτσλαιστών μας ήταν αρκετά βαριά.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας είχε μία μέτρια προς κακή εικόνα, φυσικό αποτέλεσμα της κόπωσης και της ανομοιογένειας που υπάρχει στην ομάδα. Αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις, ασυνεννοησία και έλλειψη συγκέντρωησης κυριάρχησαν στο παιχνίδι μας με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ με 2-0.

Στην επανάληψη όμως η ομάδα παρουσίασε μέρος των πραγματικών της δυνατοτήτων. Οι οδηγίες του κόουτς Χριστοδούλου έπιασαν τόπο και σε συνδυασμό με τον χρόνο που άρχισε να παίρνει μαζί η ομάδα άλλαξαν την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μας κυριάρχησε στο παρκέ πετυχαίνοντας πέντε τέρματα και χάνοντας ένα τσουβάλι ευκαιρίες.

Σε γενικές γραμμές το πρώτο φιλικό παιχνίδι μας αφήνει αρκετά ικανοποιημένους. Η ομάδα μέσα από τις σκληρές προπονήσεις και τα φιλικά αναμένεται να παρουσιάζεται εβδομάδα με εβδομάδα πιο δυνατή, αφού ταυτόχρονα θα γίνεται και ένα πιο ομοιογενές σύνολο.Αναμένουμε τα καλύτερα.

Επόμενο φιλικό με τον Α.Π.Ο.Ε.Λ την Παρασκευή στο Λευκόθεο.  

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s