ΞΕΚΙΝΑΜΕ…ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!

20140915_184234

Η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ανοίγει σήμερα για την ομάδα μας, αφού θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη. Ο κόουτς Χριστοδούλου και οι φουτσαλιστές του θα βρεθούν στο γήπεδο για ξεκινήσουν την σκληρή δουλειά προς επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τη επιτροπή της ομάδας μας και οι οποίοι έχουν να κάνουν με την δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία θα καταφέρει να κρατήσει τον Εθνικό στην Α΄ κατηγορία.

Ξεκινά λοιπόν μία ιστορική χρονιά για τον Εθνικό Λατσιών. Θεωρούμε ότι έχουμε δουλέψει αρκετά ως Επιτροπή σε συνεργασία με τον νέο μας κόουτς για να ετοιμάσουμε μία καλή ομάδα. Με την καλή θέληση όλων και με αμοιβαίες υποχωρήσεις έχουμε την πεποίθηση ότι πάμε να δημιουργήσουμε κατι καλό. Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ οι οποίες αναμένεται να κλείσουν πολύ σύντομα.

Ο Εθνικός δουλεύει όπως πάντα με σοβαρότητα και με πλάνο. Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται στην ελίτ του Κυπριακού φούτσαλ και με μεθοδικότητα και σοβαρότητα σκοπεύουμε να την κρατήσουμε στα ψηλά. Στην ομάδα αυτή μένουν όσοι μπορούν να συμπορευτούν με τα δεδομένα και τους όρους που θέτει η επιτροπή και η τεχνική ηγεσία της. Εξάλλου οι πιο πανω συνισταμένες έχουν φέρει την αναγνωρισιμότητα και την καθολική αποδοχή από τον κόσμο του φούτσαλ.  

Ευχόμαστε σε όλους τους φουτσαλιστές μας να έχουν μία καλή φουτσαλική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς. Δουλειά λοιπόν για επίτευξη των στόχων μας! Φύγαμε, φύγαμε καλή μας τύχη… 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s