ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΣ!

 

Μιχάλης Ιωάννου

<<Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Μιχάλη Ιωάννου για παραμονή στην ομάδα μας και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε στον Μιχάλη καλή δουλειά προς προς επίτευξη των στόχων της ομάδας μας>>.

Η παραμονή του Μιχάλη στην ομάδα μας ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό, αφού πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση ανθρώπου και φουτσαλιστή. Η συμφωνία για παραμονή του στην ομάδα κράτησε μόνο κάποια δευτερόλεπτα. Αθόρυβος, δουλευταράς και ποιοτικότατος ο Μιχάλης αποτελεί ένα σημαντικότατο κεφάλαιο για εμάς. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα τον έχουμε μαζί μας και του χρόνου. Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν και τον στηρίζουμε με όλες μας της δυνάμεις. Μιχαλάκη καλή δουλειά και καλές επιτυχίες.  

 Ο ένας μετά τον άλλο οι βασικοί συντελεστές της περσινής ιστορικής επιτυχίας συμφωνούν με την ομάδα μας για να παραμείνουν στο ρόστερ της γεγονός, που μας δημιουργεί μεγάλη ικανοποίηση.Συνεχίζουμε με εργατικότητα και πιστοί στο πλάνο μας για ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων μας! 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s