ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΣ Ο ΠΑΡΗΣ ΔΑΓΓΑΣ!

Δάγγας

<<Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Πάρη Δάγγα για παραμονή στην ομάδα μας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτή την εξέλιξη και ευχόμαστε στον Πάρη πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας>>.

Ο Πάρης ήταν ένας φουτσαλιστής για τον οποίο πραγματικά καιγόμασταν να παραμείνει στην ομάδα όχι μόνο λόγο ποιότητας, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους. Η περσινή του εξαιρετική παρουσία με την φανέλα της ομάδας μας, ο εξαιρετικός του χαρακτήρας, αλλά και ο τρόπος που προσεγγίζει διάφορα θέματα εντός της ομάδας μας κάνει να τον θεωρούμε ως ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Εθνικό.

Δεν ξεχνούμε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε τις δύσκολες στιγμές της αγωνιώδους μεταβατικής περιόδου κατά τους μήνες Απρίλιο-Μαίο και Ιούνιο. Εκεί  που η ομάδα προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της για να κτίσει την νέα ομάδα η οποία έπρεπε να είναι ανταγωνιστική στην Α΄ κατηγορία. Ο Δάγγας δεν διαμαρτυρήθηκε σε κανένα σημείο και τον ευχαριστούμε, αφού υπομονετικά μας περίμενε και ΜΑΛΙΣΤΑ μας στήριξε μέχρι να μπούμε στη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν για εμάς μία ξεχωριστή θέση στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε και τον θεωρούμε μεγάλο αθλητή και άνθρωπο.  

Η συνέχιση της συνεργασίας μαζί του μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ελπίδα για την δημιουργία ενός πολύ ισχυρού κορμού προς επίτευξη των στόχων μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πολλά τέρματα με το φαρμακερό αριστερό πόδι που διαθέτει. 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s