ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΣ Ο ALEXEI MUNTEAN!

muntean_1_medium_1318534326

<< Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον διεθνή Μολδαβό φουτσαλιστή Alexei Muntean. Καλωσορίζουμε τον Alexei στην μεγάλη οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας>>.

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας, αφού ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε να αποσπάσει την θετική απάντηση του διεθνή Μολδαβού φουτσαλιστή Alexei Muntean Muntean. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και ο Alexei θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για επίτευξη των στόχων της για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για μία εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα μας, αφού με αυτόν τον τρόπο ο Εθνικός καταφέρνει να προσθέσει στο ρόστερ του ποιότητα και εμπειρία.

Ο Alexei Muntean βρίσκεται στην Κύπρο από το 2009. Αγωνίστηκε στον Παρνασσό Στροβόλου για 5,5 χρόνια και πέρσι αγωνίστηκε στην Ομόνοια Λευκωσίας. Χαρακτηρίζεται από άψογη τεχνική κατάρτιση και θεωρείται ένας πολύ καλός γνώστης του αθλήματος. Είναι δεξιοπόδαρος αλλά έχει και πολύ  καλό αριστερό πόδι, μαχητής, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο για εμάς είναι ο εξαιρετικός του χαρακτήρας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δέκα χρόνια είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η απόκτησή του είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς και αναμένεται να ανεβάσει πολύ την ομάδα μας σε πολλά επίπεδα. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Alexei Muntean στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πρώτα από όλα να είναι υγιής και πολλές επιτυχίες  με την ομάδα μας!

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s