ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ!

Δόξα

Σχεδιάζοντας την ομάδα που θα συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία συχνά το μυαλό μας <<τρέχει>> στα άτομα τα οποία πριν από 5 χρόνια, στις 29 Μαρτίου 2010, αποφάσισαν να ιδρύσουν τον Εθνικό Λατσιών Futsal. Ήταν μία απόφαση η οποία πάρθηκε αυθόρμητα από δύο άτομα, τα οποία  δούλεψαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έχοντας ένα σωρό εμπόδια μπροστά τους.

Στην προσπάθειά τους αυτή είχαν όμως και κάποια παιδιά τα οποία μπορεί να μην ήξεραν τι είναι το φούτσαλ σε κλειστό χώρο, αλλά  αγκάλιασαν την προσπάθεια και αγάπησαν τον Εθνικό.Τέτοιες στιγμές τους θυμόμαστε και τους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για ακόμα μία φορά. Τους θεωρούμε σημαντικό κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας και νιώθουμε μεγάλη χαρά, γιατί νοιάζονται για αυτή την ομάδα και την στηρίζουν με διάφορους τρόπους.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την πρώτη χρονιά όπου η ομάδα μας ήταν πραγματικά ένα κλωτσοσκούφι, την οποία κοροίδευαν και υποτιμούσαν πολλοί, αφού ήταν φτωχή, προσέχοντας και το τελευταίο ευρώ που έβγαινε από το ταμείο και δεχόταν πολύ βαριές ήττες προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια της.

Όμως η σοβαρότητα με την οποία προσέγγιζαν τα θέματα της ομάδας αυτά τα λίγα άτομα και η εργατικότητα αποτελούσαν τα εχέγγυα για την δημιουργία μίας ομάδας η οποία τα επόμενα χρόνια θα μεγαλουργούσε. Και όντως αυτό έγινε. Την επόμενη χρονιά κατακτήσαμε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα τρίτης κατηγορίας. Την περσινή χρονιά κατακτήσαμε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας και φέτος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην Β κατηγορία.

Η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και η δημιουργία μίας ομάδας μοντέλο οφείλεται στο γεγονός ότι τα άτομα που δουλεούουν για τον Εθνικό έχουν την απαραίτητη σοβαρότητα και την όρεξη για δουλειά. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο να δουλεούουμε για αυτή την ομάδα, αφού τα όνειρά μας δεν σταματούν εδώ.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s