ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΡΗΣ ΔΑΓΓΑΣ!

Δάγγας

Πρώτη χρονιά στον ΕΘΝΙΚΟ Λατσιών και πρωτάθλημα για τον Πάρη Δάγγα ο οποίος με την συνολική του παρουσία βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι για τον Δάγγα το πρωτάθλημα αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο στην καριέρα του, με διαφορετικές ομάδες, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι γεννημένος νικητής-πρωταθλητής.

Ο Πάρης είναι από τα παιδιά που ξεχώρισαν για την αγωνιστική τους συνέπεια και το πάθος για τη νίκη. Με την μπάλα στα πόδια ήταν φόβος και τρόμος για τους αντίπαλους τερματοφύλακες, αφού το σουτ φαρμάκι που διαθέτει τους προκαλούσε δικαιολογημένα πανικό. Πέτυχε ιδιαίτερα στον πρώτο μισό του πρωταθλήματος εκπληκτικά τέρματα από μακρινές αποστάσεις. Δεν βοήθησε όμως μόνο επιθετικά ο Δάγγας. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του στο αμυντικό κομμάτι, αφού η συγκέντρωσή του στο παιχνίδι και το αγωνιστικό πνεύμα τον έκαναν να κερδίζει τις περισσότερες μονομαχίες.

Για εμάς όμως ξεχωριστή σημασία είχε και ο τρόπος που προσέγγιζε τα πράγματα γενικότερα στην ομάδα γεγονός που βοήθησε στην ομαλή της λειτουργία μέχρι το τέλος δείχνοντας το καλό παράδειγμα και για τους υπόλοιπους.

Ευχαριστούμε τον πρωταθλητή Πάρη Δάγγα για την συνεισφορά του στην ομαά μας. Ευχόμαστε να τον έχουμε και του χρόνου μαζί μας για να πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s