ΑΥΡΙΟ Η ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ!

10469037_10152421883793861_3564567468911948188_n

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουμε αύριο στο παλατάκι από τις 7 και 30 έως και τις 9 και 30 όπου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας στην ομάδα μας. Είναι μία μέρα την οποία ονειρευόμασταν εδώ και αρκετό καιρό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να το γιορτάσουμε όπως αρμόζει σε αυτή την μεγάλη ομάδα και σε αυτούς τους μεγάλους φουτσαλιστές.

Πρίν την απονομή θα προηγηθεί το τελευτάιο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην ισχυρή ομάδα του Σταυραετού Αγλαντζιάς. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Φούτσαλ κ. Γεώργιος Μηχανικός θα κάνει την απονομή. Στα πλαίσια της αυριανής φιέστας θα γίνουν και τρεις βραβεύσεις. Η πρώτη αφορά τον Πρόεδρο του Ομίλου Εταιρειών Παπαέλληνα ο οποίος είναι ο βασικός αιμοδότης της ομάδας μας εδώ και 4 χρόνια και η δεύτερη βράβευση αφορά τους πιο ένθερμους οπαδούς αυτής της ομάδας, Ανδρομάχη Χαραλάμπους και Άντρη Περικλέους οι οποίες παρακαλώ δεν έχασαν ούτε ένα παιχνίδι της ομάδας μας φέτος (επίσημο ή ανεπίσημο).

Είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτή την ομάδα και αυτούς τους φουτσαλιστές. Τους αξίζουν πολλά και αύριο θα το γιορτάσουν με τη ψυχή τους. Θερμή μας παράκληση προς τους υποσρηρικτές αυτής της ομάδας και φίλους του αθλήματος είναι να έρθουν αύριο στο Σωτήρης Μέσσιος (αίθουσα δίπλα απο το Λυκείο Λατσιών) στις 7 και 30 και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους νέους πρωταθλητές.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s