ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ!

Μόπιλ

Δεν πρόκειται απλώς για ένα απλό φουτσαλιστή ή για ένα καλό φουτσαλιστή.Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητή και όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα για ένα πραγματικό ΘΡΥΛΟ του αθλήματος, που η ομάδα μας έχει την τιμή να τον έχει στο ρόστερ της. Είναι ο άνθρωπος του μέτρου και της εργατικότητας. Όμως ο άνθρωπος αυτός πέραν από έναν τεράστιο αθλητή είναι και ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος.Το έχουμε ζήσει και το έχουμε επιβεβαιώσε μέσα από πολλά περιστατικά.

Ο Ανδρέας βρίσκεται στην ομάδα μας για δεύτερη χρονιά. Πέρσι πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα μας, αλλά ταλαιπωρημένος από πολλούς τραυματισμούς δεν κατάφερε να δώσει αυτά που ήθελε να δώσει. Φέτος όμως πιο δυνατός και υγιής κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, να πανηγυρίσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας του και τον πρώτο ως αρχηγός. 

Για τον Σύλλογό μας ο Ανδρέας είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητής. Όλα όσα μας έχει δείξει στην δίχρονη παρουσία του στον ΕΘΝΙΚΟ μας έχουν κάνει να τον εκτιμήσουμε βαθύτατα και σκοπεύουμε να τον αξιοποιήσουμε και πέραν του αγωνιστικού κομματιού. Σε μία ομάδα που θέλει να αναπτυχθεί σε σωστές βάσεις τέτοιοι δυσεύρετοι άνθρωποι πρέπει υποχρεωτικά να μένουν κοντά.

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ευχόμαστε να τον έχουμε και του χρόνου κοντά μας για νέες επιτυχίες!

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s