ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!

viewer

Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται και να γράφονται!Και πρέπει να λέγονται και να γράφονται για να συνειδητοποιήσουμε, γιατί η Κύπρος έχει πιάσει πάτο σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Και δεν κάνουμε κοινωνιολογία. Η Κύπρος βρίσκεται σε μία άθλια κατάσταση, γιατί η πλειοψηφία είναι μέσα στην λαμογιά και στο ψέμα. Στις μέρες όμως αυτές κάποια Σωματεία προσπαθούν να πράττουν το σωστό και να κρατούν την αξιοπρέπεια και την ηθική ψηλά. Ο Εθνικος Λατσιών είναι ένα τέτοιο σωματείο!

Και εξηγούμαστε.  Πέρσι συγκεκριμένη ομάδα και ενώ ήμασταν εντός στόχων άλλαξε το μεταξύ μας παιχνίδι την προηγούμενη ημέρα καταστρατηγώντας τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς για ένα αστείο λόγο. Φέτος η ομάδα μας για κάποιο πολύ σοβαρό λόγο (κατά την προσωπική μας άποψη) και ενώ τα πάντα είχαν κριθεί θέλησε να αλλάξει το τελευταίο παιχνίδι που θα γινόταν η στέψη της πρωταθλήτριας ομάδας και από Πέμπτη το παιχνίδι να γίνει Παρασκευή. Αντί λοιπόν να ενεργήσουμε παρασκηνιακά και παμπέσικα, επιλέξαμε να ρωτήσουμε τους αντιπάλους μας όπως προνοούν οι κανονισμοί εάν δέχονταν να αλλάξουμε την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Οι αντίπαλοί μας απάντησαν ότι θα είχαν σοβαρές απουσίες και ότι δεν δέχονταν να γίνει αυτή η αλλαγή. Εμείς σεβόμενοι αυτό δεν προχωρήσαμε σε αλλαγή του αγώνα θέλοντας έτσι να δείξουμε ότι ο σεβασμός πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες και σε καμία περίπτωση να μην κυριαρχούν αλλα…

Όλα αυτά μπορεί σε αρκετούς που διαβάζουν αυτό το κείμενο να φαίνονται γελία. Εμείς όμως νιώθουμε καλά με τη συνείδησή μας ως Σωματείο και θα συνεχίσουμε να ενεργούμε έντιμα και ηθικά μέχρι την τελευταία μέρα ύπαρξής μας.   

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s