ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΛΟΥΚΑ!

Λούκας

Τρίτη χρονιά στον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ο Λουκάς Λουκά και πραγματικά ήταν φαρμακερή, αφού κατάφερε να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. Δευτεραθλητής στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα μας, πέρσι τέταρτος και φέτος πρωταθλητής ο Λούκας. Για τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ είναι ένας πολύ σημαντικός φουτσαλιστής για πάρα πολλούς λόγους. Καταρχήν είναι μία εμβληματική παρουσία για την ομάδα, αφού είναι μαζί με τον αρχηγό Μαυροχάννα οι αρχαιότεροι φουτσαλιστές της ομάδας γεγονός που δίνει στον Λούκα μία ιδιαίτερη σημασία. Περάν αυτού όμως ο Λούκας είναι ένας εργατικότατος αθλητής,άψογος χαρακτήρας και  ποιοτικότατος φουτσαλιστής ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ στην φετινή περίοδο για να φτάσουμε στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Λούκα ο οποίος είχε ένα τραυματισμό ο οποίος τον ανάγκασε να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Το γεγονός αυτό τον έφερε λίγο πίσω αγωνιστικά. Η εργατικότητά του και το πείσμα του για να παίξει και να αποδείξει την αξία του τον έφεραν γρήγορα να ανέβει και να αρχίσει να μπαίνει στην ομάδα πετυχαίνοντας σημαντικά τέρματα. Όσο περνούσε ο καιρός ο Λούκας γινόταν και καλύτερος βοηθώντας την ομάδα σε κρίσιμα παιχνίδια και θυμίζοντας τον Λούκα της περσινής περιόδου που ομολογουμένως έκανε παπάδες στο παρκέ.    

Για τον ΕΘΝΙΚΟ ο Λούκας είναι ένας πολύ σημαντικός αθλητής. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να τον έχουμε και του χρόνου στην ομάδα μας για νέες επιτυχίες. 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s