ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΗΣ!

Νεόφυτος

Στην πρώτη χρονιά του στον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ο Νεόφυτος Μακρυγιώργης κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα μας. Είναι ένας φουτσαλιστής τον οποίο η κάθε ομάδα θα ήθελε στην σύνθεσή της, αφού τέτοιους φουτσαλιστές σπάνια βρίσκεις στον χώρο, αφού είναι ο άνθρωπος ο οποίος κάνει όλες τις δουλειές στο γήπεδο.  Είναι τερματοφύλακας, μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά και ως φουτσαλιστής, αλλά πάνω από όλα ξεχωρίζει για την σπουδαία προσωπικότητα που έχει. Αυτό το διακρίναμε στο τελευταίο μισό του πρωταθλήματος, αφού ο Νεόφυτος λειτούργησε καταλυτικά στο να υπάρχει σοβαρότητα και πειθαρχία στην ομάδα.

Φέτος αγωνίστηκς ως τερματοφύλακας στην ομάδα μας. Όποτε χρειάστηκε αντικατέστησε επάξια τον Κυριάκο Αλεξάνδρου έχοντας στο ενεργητικό του σπουδαίες επεμβάσεις και μοιάζοντας ανίκητος. Να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι εκτέλεσαν τρία δεκάμετρα και δεν κατάφεραν να τον λυγίσουν. Αυτό όμως που κανένας τερματοφύλακας δεν έκανε φέτος και κάτι που πολύ λίγοι πετυχαίνουν είναι να σκοράρει. Το έκανε και αυτό ο Φύτος μας, αφού η ικανότητά του με την μπάλα δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή μας να τον χρησιμοποιεί ως πέμπτο παίκτη.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την φετινή του παρουσία. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχίσει και του χρόνου μας για να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες με την ομάδα μας!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s