ΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

10469037_10152421883793861_3564567468911948188_n

Το πρωτάθλημα φούτσαλ Β΄ κατηγορίας πανηγυρίζει από ψες η ομάδα μας αφού πρώτα κέρδισε τον Αρη με 6-3 και σε συνδυασμό με την ήττα του Σταυραετού από τους Πολίτες αύξησε τη διαφορά στους 8 βαθμούς με αποτέλεσμα στους δύο αγώνες που απομένουν να μην μπορεί να καλυφθεί η διαφορά.

Ιστορικές στιγμές ζει από ψες ο μεγάλος αυτός Σύλλογος αφού για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία μας καταφέρνουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να ανεβούμε στην ελίτ του κυπριακού φούτσαλ. Όταν με τον Ττόμη Χρυσοστόμου σχεδιάζαμε την ομάδα το καλοκαίρι γνωρίζαμε ότι δημιουργούσαμε ένα πανίσχυρό σύνολο το οποίο δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από τις περισσότερες ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Στον ΕΘΝΙΚΟΣ μαζεύτηκαν φουτσαλιστές με ταλέντο, όρεξη για δουλειά και τέτοια φουτσαλική ποιότητα που ήμασταν σίγουροι ότι θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα και θα κτυπούσαμε όλες τις ομάδες στο κύπελλο.

Η μαύρη μέρα της πρεμιέρας με την ταπεινωτική ήττα από την Ελπίδα με 4-0 ήταν η μέρα που προσγείωσε την ομάδα και συνειδητοποίησαν οι λεβέντες μας ότι η θεωρεία δεν μπορεί να είναι και πράξη. Για να πάρεις τον τίτλο πρέπει να κοπιάσεις στον αγνωνιστικό χώρο. Αυτό έκανε η ομάδα μας από εκείνη την ημέρα και μετά. Μόνο νίκες εκτός από την ήττα και την ισοπαλία με τον Σταυραετό ο οποίος μαζί με την Ελπίδα αποδείκτηκε άξιος αντίπαλος μέχρι το τέλος. Την ποιότητα και την δύναμη αυτής της ομάδας την δείξαμε και στο κύπελλο. Κερδίσαμε κάνοντας επίδειξη δύναμης την Α.Ε.Λ με 7-2 και κοντράραμε στα ίσα την Ανόρθωση Αμμοχώστου χάνοντας το παιχνίδι ρισκάροντας στο τελευταίο λεπτό.

Θεωρούμε ότι εάν δουλεύαμε κάτω από καλύτερες συνθήκες θα είχαμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, γιατί σε υλικό, ειδικά σε κύπριους φουτσαλιστές, αυτή η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις μεγάλες ομάδες του νησιού. Οι ξένοι είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά στο κυπριακό φούτσαλ. Αυτό είναι κοινό μυστικό. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι μεγάλες ομάδες ήθελαν να κάνουν φιλικά με τον ΕΘΝΙΚΟ. Τα παιδιά αυτά αξίζουν πάρα πολλά.

Από χθες λοιπόν πανάξια πανηγυρίζουμε κάτι για το οποίο δουλέψαμε σληρά. Συγχαρητήρια σε όλους τους φουτσαλιστές μας και τον κόουτς Χατζηψάλτη ο οποίος παρέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή μετά την αποχώρηση του Ττόμη για τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. Είχε να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση και έφερε εις πέρας την αποστολή του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον άρχοντα Ττόμη Χρυσοστόμου ο οποίος θεωρείται ο πατέρας αυτής της ομάδας και ο οποίος ανέβασε επίπεδο τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει την επόμενη μέρα και το μέλλον του στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας. Αυτό θα το κάνουμε μετά τα πανηγύρια. Προς το παρόν θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία γιορτή για τους λεβέντες μας, γιατί το αξίζουν και να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε. Μην ξεχνά κανένας ότι αυτά τα παιδιά έπαιζαν σε πολύ ψηλό επίπεδο αφιλοκερδώς βάζοντας μονάχα φιλότιμο και αγάπη για το άθλημα και τον ΕΘΝΙΚΟ.

Το μοναδικό σημείο στο οποίο απέτυχαμε ως διοίκηση της ομάδας ήταν να φέρουμε τον κόσμο των Λατσιών στο γήπεδο. Σε αυτό το σημείο έχουν ευθύνη και οι φίλοι και τα μέλη αυτής της ομάδας. Τα παιδιά αυτά τίμησαν τον μεγάλο αυτό Σύλλογο και οφείλουμε να έρθουμε στο γήπεδο και να τους χειροκροτήσουμε στην τελευταία αγωνιστική, αλλά και στη συνέχεια στην πρώτη κατηγορία. 

*Ευχαριστίες στους καλύτερους μας φιλάθλους. Ανδρομάχη Χαραλάμπους και Άντρη Περικλέους που όσο απίστευτο και εάν ακούγεται δεν έχασαν ούτε φιλικό, αλλά ούτε επίσημο αγώνα αυτής της ομάδας.

*Ευχαριστίες και στον μεγάλο χορηγό αυτής της ομάδας κ. Χρίστο Παπαέλληνα. Στηρίζει αυτή την ομάδα από την πρώτη μέρα ίδρυσής της και μερίδιο της επιτυχίας οφείλεται και σ’ αυτόν. Τον ευχαριστούμε θερμά.

*Για την ιστορία. Ψες έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Καταφέραμε να κερδίσουμε με 6-3. Σκόρες οι Περικλέους (3), Ιωάννου Στέφανος, Ιωάννου Μιχάλης και το άλλο δεν μπορούμε να θυμηθούμε… αλλά το πιστώνουμε στον Κεντή που αγωνιζόταν με 40 πυρετό.

*Θα επανέλθουμε με νέα κείμενα γιατί είναι πολλά που πρέπει να ειπωθούν. Συγχωρέστε μας εάν έχουμε ξεχάσει κάποιους ή κάτι σημαντικό.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s