Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

προεδραρα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ έχει ανέβει επίπεδο σαν Σύλλογος και πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται όσο λίγοι σύλλογοι στην Κύπρο, αφού από την νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει δύο ομάδες στην Α΄ κατηγορία (φούτσαλ πολύ πιθανόν ως πρωταθλήτρια ομάδα και το βόλευ ως πρωταθλήτρια) και θα έχει και την ομάδα ποδοσφαίρου στην Γ κατηγορία . Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια είναι προιόν πολύ σκληρής δουλειάς η οποία έγινε από τον Πρόεδρο και το Δικοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης με το τέλος της χρονιάς του Προέδρου του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ Χάρη Φιλίππου είναι ένα γεγονός το οποίο δεν μπορεί να μην σχολιαστεί. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Σύλλογό μας αναγνωρίζουν ότι στο πρόσωπο του Χάρη ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ άλλαξε ταχύτητα και ανέβηκε επίπεδο. Όλα αυτά βέβαια δεν έγιναν τυχαία. Με την ανάληψη της ηγεσίας του Συλλόγου πριν δύο χρόνια και κάτω από τις χειρότερες συνθήκες όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι ο Χάρης εργάστηκε με πάθος, ήθος και αξιοπρέπεια για τον ΕΘΝΙΚΟ μας και αγκάλιασε όλα τα τμήματα του Συλλόγου στηρίζοντάς τα και ενισχύοντάς τα με κάθε τρόπο.Αποτέλεσμα αυτής της στήριξης ήταν πριν λίγες μέρες το τμήμα πετόσφαιρας των ανδρών να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην ελίτ και το τμήμα φούτσαλ εδώ και δύο μήνες να έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Ά κατηγορία και πολύ πιθανόν να είναι σε ένα μήνα και πρωταθλήτρια στην Β΄ κατηγορία ανδρών.

Είναι πάρα πολλά πράγματα που μπορούμε να αναφέρουμε για τον Χάρη. Εκ του αποτελέσματος η ιστορία έγραψε ότι είναι ο πιο πετυχημένος Πρόεδρος στην ιστορία του Συλλόγου μας.  Και επειδή η ταπεινότητά του δεν επιτρέπει να λέμε πράγματα και θυσίες που έκανε για όλα τα τμήματα του Συλλόγου θα αρκεστούμε σε αυτά.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ήταν πολύ τυχερός που τον είχε στο τιμόνι της Προεδρίας για δύο χρόνια.Εμείς από τα βάθη της καρδιάς μας τον ευχαριστούμε γιατί ανέβασε τον ΕΘΝΙΚΟ μας επίπεδο.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s