ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΝΙΚΗ!

Ένας ισοπεδωτικός κατά διαστήματα ΕΘΝΙΚΟΣ παρέσυρε στο διάβα του την ομάδα της Απελευθέρωσης κερδίζοντάς την με 8-4, παραμένοντας στην πρώτη θέση και κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας όταν ήθελε να παίξει φούτσαλ έκρυβε την μπάλα και κυριαρχούσε ολοκληρωτικά παρόλο που το γήπεδο είναι φουτσαλικά άθλιο. Ήταν μία ακόμα σημαντική νίκη η οποία ήρθε απέναντι σε μία ομάδα η οποία έδειξε ποιότητα και πάθος και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφερε πολύ γρήγορα να προηγηθεί με 2-0 με τέρματα των Δάγγα και Περικλέους. Κάπου εκεί όμως ενήργησε το φαινόμενο που εμφανίζεται στην ομάδα μας και λέγεται εφυσυχασμός με αποτέλεσμα να δεχθούμε κάποια πίεση από την αντίπαλη ομάδα η οποία κατάφερε να μειώσει με 2-1. Ευτυχώς το σκληρό παιχνίδι μας ξύπνησε και ανεβάσαμε στροφές σημειώνοντας και τρίτο τέρμα με τον Γεώργιο Κεντή. 3-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη συνεχίσαμε να παίζουμε καλά και καταφέραμε με τον Γεωργίου Θωμά να ανεβάσουμε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Η χαλάρωση της ομάδας έφερε δύο τέρματα για τους αντιπάλους και το παιχνίδι πήρε φωτιά. Αυτό όμως ήταν και το λάθος της Απελευθέρωσης αφού οι φουτσαλιστές μας ξύπνησαν για τα καλά και σε συνδυσαμό με τις οδηγίες του κόουτς Χατζηψάλτη ο οποίος λειτούργησε αφυπνιστικά έκαναν ένα τρελλό δεκάλεπτο πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα με τους Περικλέους (2), Κεντή και Γεωργίου Θωμά σβήνοντας τα όποια όνειρα της αντίπαλης ομάδας για κάτι καλό. Τελικό σκορ 8-4.

Ακόμα μία σημαντική νίκη λοιπόν. Κρατάμε την νίκη και το πάθος των φουτσαλιστών μας, αλλά και την ικανότητά τους να αντιδρούν άμεσα στις συνθήκες που διαμορφώνονται στον αγώνα. Μας προβληματίζουν όμως λίγο τα νεκρά μας διαστήματα. Είναι ένας τομέας που πρέπει να δουλέψουμε. Έμειναν λοιπόν τέσσερα βήματα τα οποία πρέπει να κάνουμε με σταθερότητα και σοβαρότητα για να παρουμε αυτό που μας ανήκει. Όλα τα παιδια είναι συγκεντρωμένα σε αυτόν τον στόχο και αυτό είναι πολυ σημαντικό. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους.

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά τους λιγοστούς αλλά συγκινητικούς μας φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα παντού και πάντοτε. ΛΑΤΣΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s