Η ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΔΟΞΑΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ!

11020425_10153028290480600_876402613_n

Ιστορική μέρα για τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ η χθεσινή αφού η ομάδα πετόσφαιρας κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του ένδοξου αυτού Συλλόγου το πρωτάθλημα Β κατηγορίας στην πετόσφαιρα ανδρών και παράλληλα ανέβηκε επίσης για πρώτη φορά στην Α΄ κατηγορία. Το όραμα κάποιων ανθρώπων που <<τρέχουν>> καθημερινά το τμήμα πραγματοποιήθηκε. Ιδιαίτερα ευτυχισμένος θα αισθάνεται και ο κ. Γιαννάκης Καλλικάς ο οποίος δημιούργησε το τμήμα και που θεωρείται ο πατέρας του.

Όσοι βρέθηκαν ψες στην κλειστή αίθουσα του Γυμνασίου Λατσιών και ήταν πάρα πολλοί (γύρω σςτους 200) έζησαν μεγάλες στιγμές. Η ομάδα μας παίζοντας ποιοτικό βόλευ κατάφερε να καταβάλει εύκολα την αντίσταση της ομάδας της Ολυμπιάδας Φρενάρους με 3-0 και να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια πριν μάλιστα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλο το οικοδόμημα της πετόσφαιρας, αλλά ιδιαίτερα στους πετοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας. Τους ευχαριστούμε για τη χαρά που μας έδωσαν ψες και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s