ΑΜΑΝ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΛΜΑ ΤΙΤΛΟΥ!

unnamed

Πραγματοποιώντας μία ώριμη εμφάνιση και έχοντας ψυχομένους φουτσαλιστές η Εθνικάρα κατάφερε να φύγει νικήτρια με 1-5 από μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Το γεγονός αυτό έχει βαθμολογική σημασία αλλά έχει και σημασία όσο αφορά το ψυχολογικό κομμάτι στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τον φετινό στόχο ο οποίος δεν είναι άλλος από τον τίτλο του πρωταθλητή.

Γνωρίζαμε πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και τη σημασία του. Επίσης, γνωρίζαμε τις δυνατότητες της ομάδας μας και το ότι αδικεί κατάφορα τον ευατό της μέχρι σήμερα. Δουλέψαμε ομαδικά σε όλους τους τομείς και ξέραμε ότι δεν είχαμε άλλο αποτέλεσμα εκτός από το νίκη. Ο κόουτς Χατζηψάλτης προετοίμασε την ομάδα κατάλληλα και ετοίμασε ένα πλάνο το οποίο τον δικαίωσε πανηγυρικά και έφερε την ομάδα μας να πραγματοποιεί μία σπουδαία επιτυχία.

Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι και μόλις στο δέκατο δευτερόλεπτο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Για το επόμενο δεκάλεπτο η ομάδα ψαχνόταν στο γήπεδο και μάλιστα εάν ο κέρβερος Κυριάκος Αλεξάνδρου δεν δήλωνε παρών σε τρεις περιπτώσεις το παιχνίδι θα έπερνε μία πολύ άσχημη τροπή για εμάς. Με την πάροδο του δεκαλέπτου η ομάδα άρχισε να κάνει το γνωστό της παιχνίδι, αυτό της κατοχής και άρχισε να φτιάχνει τις προυποθέσεις για την ισοφάριση η οποία ήρθε με τον βολέ του Δάγγα. Η ισοφάριση έδωσε φτερά στα πόδια των φουτσαλιστών μας και με τον Δημητριάδη λίγο αργότερα πήραμε προβάδισμα με 2-1.

Στην επανάληψη η ομάδα μαε μπήκε στο γήπεδο με μεγάλη αυτοπεπίθηση. Παίζοντας εκπληκτική άμυνα ανέκοπτε τις πλείστες των αντεπιθέσεων των αντιπάλων οι οποίοι άρχισαν να ρισκάρουν ολοένα και περισσότερο αφού δεν βολεύονταν ούτε με ισοπαλία. Έτσι το καθαρό μυαλό και η ικανότητα των φουτσαλιστών μας έφεραν ακόμα τρία τέρματα με τους Περικλέους (2) και Κεντή και έτσι το τελικό σκορ έκλεισε στο 1-5.

Ήταν πραγματικά μία τεράστια νίκη για την ομάδα μας. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα και αξία στον νικητή. Η Ελπίδα είναι μία πολύ καλή ομάδα και άξια αντίπαλος και τους συγχαίρουμε για αυτό. Πολλά όμως συγχαρητήρια αξίζουν στους μάγκες με τα μπλε και στον καθοδηγητή τους Σπύρο Χαζτηψάλτη, οι οποίοι μας έδωσαν μεγάλη χαρά με τη νίκη τους.

Ο δρόμος ακόμα είναι πολύ μακρύς. Υπάροχυν ακόμα έξι παιχνίδια στα οποία πρέπει να πετύχουε έξι νίκες για να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να φέρουμε τον τίτλο στα Λατσιά. Στην πορεία αυτή θέλουμε και τον κόσμο μας να έρθει πιο κοντά και να στηρίξει την ομάδα μας. 

*Εξαιρετικά αφιερωμένη η νίκη αυτή στους καλύτερους οπαδούς της ομάδας μας, την Ανδρομάχη και την Άντρη οι οποίες δεν κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος να δουν την ομάδα από κοντά και να πανηγυρίσουν την επιτυχία μας.

*Ευχαριστίες να εκφράοσυμε στους ανθρώπους της Ελπίδας  και ιδιαίτερα στον αρχηγό της ομάδας Ανδρέα Θεοδώρου για την φιλοξενία και τον τρόπο που ενήργησαν στο τέλος του αγώνα. Αυτές οι ενέργειες τους τιμούν και τους ευχαριστούμε.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s