Να σηκωθούμε γρήγορα…

sta

Την ήττα γνώρισε ψες η ομάδα μας με 2-1 από την ομάδα του Σταυραετού Αγλαντζιάς με αποτέλεσμα να μπει ξανά φωτιά στο πρωτάθλημα αφού ο Σταυραετός πλησιάζει στην κορυφή και με πιθανή αποψινή νίκη της Ελπίδα αποκτούμε συγκάτοικο στην κορυφή. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι για την ομάδα μας του οποίο το αποτέλεσμα μας πληγώνει αρκετά, αφού θέλαμε την νίκη για να θέσουμε την ομάδα του Σταυραετού εκτός τίτλου και να κρατήσουμε την διαφορά μας από την Ελπίδα στο +3.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι επιβάλλοντας οτν ρυθμό μας, κρατώντας την μπάλα και φτιάχνοντας φάσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία. Ευτυχίσαμς νωρίς σχετικά με τον Δάγγα να προηγηθούμε στο σκορ γεγονός κάτι το οποίο θέλαμε αφού γνωρίζαμε ότι η αντίπαλη ομάδα ταμπουρώρενται πίσω και προσπαθεί να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στη συνέχεια χάσαμε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσουμε το σκορ. Και όταν δεν σκοτώνεις ένα παιχνίδι σε τιμωρεί ο αντίπαλος ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα τρόπο που ξέραμε από πριν ότι τον χρησιμοποιεί πολύ καλά δηλαδή το ρίξιμο από τον τερματοφύλακα για να μας πιάσει απροετοίμαστους. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα, να κανουμε το γνωστό μας παιχνίδι, αλλά οι όποιες μας φάσεις ήταν άστοχες ή αναιμικές με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να φτάσουμε στο δεύτερο τέρμα. Μάλιστα η αντίπαλη  ομάδα μας έριξε κάποιες προειδοποιητικές βολές με αντεπιθέσεις φωτιά και δύο λεπτά πριν το τέλος μας πλήγωσαν οριστικά με ένα πανομοιότυπο τρόπο και αυτό είναι που μας πληγώνει περισσότερο. 

Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου για την ομάδα μας. Χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα την οποία και συγχαίρουμε.Δεν διδαχθήκαμε από τον αγώνα του πρώτου γύρου και υποπίπτωντας στα ίδια λάθη χάσαμε. Το πρωτάθλημα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον πλέον. Οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες φαίνοντας στα δύσκολα συνεπώς από την ερχόμενη εβδομάδα ααπαιτείται ανασύνταξη για την αντεπίθεση που θα μας κρατήσει εκεί που είμαστε τώρα, δηλαδή στην κορυφή, μέχρι το τέλος. 

Ευχαριστίες θερμές στον λιγοστό αλλά υπέροχο κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο. Τους θέλουμε κοντά μας μέχρι το τέλος.

*Δύο δεκάμετρα απέκρουσε ο Κυριάκος Αλεξάνδρου βοηθώντας την ομάδα μας να παλέψει μέχρι το τέλος.

* Αξίζει να το πούμε και αυτό. Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή. Να συνεχίσουν έτσι.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s