ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΚΑΙ +3 ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

20150205_215608

Χωρίς να φτάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά παίζοντας σοβαρά και απλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει μία ακόμα μεγάλη νίκη συντρίβοντας την αξιόμαχη ομάδα των Αργοναυτών με 12-1. Το τέλος της βραδυάς μας βρήκε διπλά χαρούμενος, αφού καταφέραμε σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της δεύτερης Ελπίδας Αστρομερίτη  να φέρουμε την διαφορά στο +3 και να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μέτρια για εμάς, αφού είχαμε αρκετές λανθασμένες μπαλιές και η συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε για να πάρουμε το προβάδισμα από πολύ νωρίς. Αυτό όμως έγινε στο όγδοο λεπτό με τον Λουκά ο οποίος κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα μας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι ο Λουκά σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα με αποτέλεσμα να δώσει το πολυπόθητο προβάδισμα το οποίο θα μας έδινε την άνεση που θέλαμε για τη συνέχεια του αγώνα. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου κύλησε σε μέτρια επίπεδα. Η ομάδα μας προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να φτιάξει φάσεις χωρίς όμως αυτό να γίνεται στον βαθμό που είχαμε σχεδιάσει. Πριν το ημίχρονο όμως καταφέραμε με τον Πολυβίου να τριπαλασιάσουμε τα τέρματά μας και να πάρουμε ένα γερό προβάδισμα για μία άνετη νίκη.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Τα παιδιά ανέβηκαν και παίζοντας καλύτερο φούτσαλ κατάφεραν να πετύχουν ακόμα εννέα τέρματα  με τον Περικλέους να συνεχίζει από εκεί που έμεινε την προηγούμενη εβδομάδα και να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα και με τους Ιωάννου Στέφανο 2, ένα αυτογκόλ, Δάγγα, Γεωργίου και Ανδρέου.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θέλαμε και πήραμε με πιο εύκολο τρόπο από ότι περιμέναμε βλέποντας το τι έκανε η ομάδα των Αργοναυτών την προηγούμενη αγωνιστική και αυτό μας αφήνει ευχαριστημένους. Επίσης, είμαστε ευχαριστημένοι γιατί η ομάδα έκανε τέρματα αρκετές από τις φάσεις που έφτιαξε ένα τομέα τον οποίο δουλεύαμε για να βελτιώσουμε αφού στον πρώτο γύρο είχαμε αστοχία και ατυχία παρόλες τις πολλές φάσεις που φτιάχναμε. Είμαστε ακόμα ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει μία πολύ καλή εικόνα σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τον λιγοστό αλλά υπέροχο κόσμο μας που ήρθε και στήριξε την ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι.Τους θέλουμε κοντά μας μέχρι το τέλος και θέλουμε ακόμα περισσότερους στο παλατάκι.

* Τραυματίας αποχώρησε ο αρχηγός Ανδρέου ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

*Πρώτος σκόρερ πλέον του πρωταθλήματος το πολυβόλο Περικλέους. Πήρε φόρα και πάει με σπασμένα φρένα.

  

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s