ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ!

20150130_203445-1

Υπό τις οδηγίες της νέας τεχνικής μας ομάδας και εχοντας όλους τους φουτσαλιστές μας σε μεγάλια κέφια η ομάδα μας κατάφερε, παρόλα τα αγνιστικά προβλήματα, με μία εντυπωσιακή νίκη να αποδράσει από την Λεμεσό και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διορθώνοντας παράλληλα και τη διαφορά τερμάτων από την δεύτερη Ελπίδα Αστρομερίτη.

Η εβδομάδα αυτή ήταν για όλους στην ομάδα μία δύσκολη εβδομάδα. Έπρεπε μετά την αποχώρηση του κόουτς Χρυσοστόμου να γίνει η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας και να δουλέψουμε στον τόμέα ψυχολογία ώστε αυτή η εξέλιξη να μην επηρεάσει την ομάδα μας. Στο γήπεδο φάνηκε ότι οι λεβέντες μας δεν φάνηκαν εποηρεασμένοι και κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά κατέβαλαν την αντίσταση της ομάδας του ΑΡΗ-ΑΜΕΚ με 9-2 διατηρώντα την ομάδα στην κορυφή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας και πολύ γρήγορα με τον Ιωάννου Μιχάλη καταφέραμε να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ. Η ομάδα μας συνέχισε στο ίδιο τέμπο και το επόμενο δεκάλεπτο κατάφερε να σημειώσει καόμα δύο τέρματα με τους Περικλέους και Δημητριάδη. Το σκορ αυτό μας καθησύχασε κάπως με αποτέλεσμα να κατεβάσουμε ρυθμούς και σε συνδυασμό με την άνοδο της αντίπαλης ομάδας να απειληθεί σε κάποιες περθπ΄τωσεις η εστία μας. Το 3-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε ξανά δυνατά και παίζοντας ωραίο φούτσαλ κατάφερε να πετύχει ακόμα έξι τέρματα με τους Περικλέους (4), Κεντή και Ιωάννου Μιχάλη. Δύο στιγμές αδράνειας στην αμυντική μας λειτουργία έφεραν την προσωρινή  μείωση του σκορ από τους αντιπάλους.

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας η οποία κατάφερε να κερδίσει πάρα πολλά με αυτή την νίκη. Εκτός από τους τρεις βαθούς παό μία δύσκολη έδρα, καταφέραμε να διορθώσουμε τη διαφορά τερμάτων από την Ελπίδα και να κατευνάσουμε την αγωνία της επόμενης μέρας χωρίς τον Χρυσοστόμου.     

 * Πέντε τέρματα από τον εκπληκτικό Λευτέρη Περικλέους ο οποίος δείχνει να επανέρχεται στις πολύ καλές εμφανίσεις.

*Εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα από τον Γεώργιο Κεντή ο οποίος εξαπέλυσε ένα πραγματικό κεραυνό πριν η μπάλα αναπαυτεί στο τέρμα του αντίπαλο τερματοφύλακα.

* Υπό το βλέμμα του μέχρι πρότινος τεχνικού μας το παιχνίδι της Παρασκευής ο οποίος απόλαυσε τα παιδιά του να του αφιερώνουν μία σημαντική νίκη.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s