Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΤΟΜΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ!

<<Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας μας Ττόμη Χρυσοστόμου για την τεράστια προσφορά του στον Εθνικό Λατσιών και παράλληλα του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει>>.

Για εμάς ήταν κάτι αναμενόμενο το οποίο όμως παρακαλούσαμε απλά να καθυστερήσει να συμβεί όσο γινόταν περισσότερο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο πρόσωπο του Ττόμη Χρυσοστόμου η ομάδα μας βρήκε ένα άνθρωπο ο οποίος την ανέβασε επίπεδο σε όλους τους τομείς. Γνωρίσαμε ένα άνθρωπο ο οποίος δούλευε με πάθος για την ομάδα για πάρα πολλές ώρες την ημέρα. Από την πρώτη μέρα που τον συναντήσαμε συνειδητοποιήσαμε ότι αυτός ο άνθρωπος εκτός από ήθος και αξιοπρέπεια είναι ο καλύτερος γνώστης του φούτσαλ στην Κύπρο και έχει απίστευτη τρέλλα με το άθλημα. Με το που συμφωνήσαμε μαζί του καταλάβαμε ότι τα πάντα αλλάζουν προς το καλύτερο στον ΕΘΝΙΚΟ. Φρόντιζε για τα πάντα, δεν άφηνε τίποτα στην τύχη ξοδεύοντας πολλές ώρες για την ομάδα. Έκανε εισηγήσεις, πάλευε και διεκδικούσε για το καλό της ομάδας. Με λίγα λόγια συμπεριφερόταν ως ένας επαγγελματίας.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Π.Ο.Ε.Λ είναι για αυτόν η επιβράβευση των κόπων του και μία νέα μεγάλη πρόκληση. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία γιατί τον έχουμε εκτιμήσει και αγαπήσει. Τον νιώθουμε πλέον δικό μας άνθρωπο, αφού ξέρουμε ότι αγάπησε πολύ την ομάδα (στήριζε το Σωματείο με την παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις γεγονός που μας συγκίνησε ιδιαίτερα) και τα παιδιά που την απαρτίζουν και ότι η απόφαση να αποχωρήσει από εμάς δεν ήταν καθόλου εύκολη.   

Η αποχώρησή του μας στεναχώρησε και ταυτόχρονα μας χαροποίησε. Μπορούμε να πούμε ότι μας συγκίνησε η όλη κατάσταση. Όμως όπως ήρθε ως ΑΡΧΟΝΤΑΣ φεύγει ως ΑΡΧΟΝΤΑΣ. Φίλε Ττόμη από καρδιάς θερμές ευχαριστίες και κάθε επιτυχία.Οι πόρτες του ΕΘΝΙΚΟΥ είναι πάντα ανοικτές για σένα. Αφήνεις την ομάδα πρώτη και θα προσπαθήσουμε να την αφήσουμε εκεί όπως εκεί θα ήθελες να την δεις στο τέλος της σεζόν.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s