ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!

sotira

Παίζοντας όσο χρειαζόταν η ομάδα μας κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη απέναντι στην πολύ καλή και μαχητική ομάδα της Α.Ε.Κ Σωτήρας με 1-2 παραμένοντας για ακόμα μία εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι το μόνο που μας αφήνει ικανοποιημένους από το χθεσινό παιχνίδι ήταν το πρώτο τέταρτο του αγώνα και η νίκη, αφού στη συνέχεια παρουσιάσαμε τα γνωστά συμπτώματα της ομάδας μας τα οποία εάν δεν πάρουν δρόμο το συντομότερο θα φέρουν απρόβλεπτες απώλειες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας. Μπήκαμε στο παιχνίδι σοβαροί και πειθαρχημένοι. Είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και έχοντας πολύ καλό κράτημα της μπάλας και ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο καταφέραμε να σκοράρουμε δύο τέρματα μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου και να φτιάξουμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Στην επανάληψη η ομάδα άλλαξε πρόσωπο προς το χειρότερο. Μπήκαμε στο γήπεδο με την εντύπωση ότι το παιχνίδι ήταν τελειωμένο και με αρκετή δόση αλαζονείας. Αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από την αντίπαλη ομάδα η οποία βλέποντάς μας να βολοδέρνουμε στον αγωνιστικό στόχο και γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου πίστεψε ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Όσο περνούσε ο χρόνος η αντίπαλη ομάδα ανέβαινε περισσότερο και άρχισε να φτιάχνει ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ. Το πέτυχε αυτό δύο λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού γεμίζοντάς μας άγχος και πίεση. Ευτυχώς για εμάς καταφέρμαε να κρατήσουμε το 1-2 και να πάρουμε μία πολύτιμη νίκη.

Μας ικανοποιεί μόνο το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορυφή. Μας ανησύχησαν κάποια άλλα θέματα με κυριότερο αυτό της νοοτροπίας τα οποία ο κόουτς Χρυσοστόμου θα δει και είμαστε βέβαιοι ότι θα βελτιώσει άμεσα ώστε να αποφύγυμε δυσάρεστες εξελίξεις. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες να εκφάσουμε στην ομα΄δα της Α.Ε.Κ για την φιλοξενία που είχαμε. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και την πολύ ικανή ομάδα που έχουν. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια. 

*Ξεχωριστές ευχαριστίες να δώσουμε στους δύο ηρωικούς οπαδούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο χθες και στήριξαν την ομάδα μας παρόλο το κρύο. Μας συγκινεί ιδιαίτερα η Ανδρομάχη Χαραλάμπους η οποία δεν έχασε φέτος κανένα παιχνίδι της ομάδας μας.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s